|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Godfather
|
![]()
Ja sam ogranichio smajlice da ne bude preterano shareno, kao shto miodrag reche...
Smislio sam jednu jako dobru stvar za tutorijale, pa bih je ubacio ako se i vama svidja. Verujem da je dosta vas nekad posetilo wikipediju. Razmishljam da ubacim wikipedia engine, i da se na to postavljaju tutorijali, istorijati i ostale stvari koje bi i bilo najbolje drzati u jednoj enciklopediji. Svako bi mogao lako da dodaje nove chlanke. Sistem je jednostavan za korishcenje i pretragu. Na ovaj nachin bi mogli da napravimo jedinstvenu muzichku enciklopediju na internetu! ![]() Shta mislite? ![]()
![]() |
#32 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mogu reci da lepo izgleda novi izgled sajta ali me nervira kada se ulogujem,ne pokaze nikakav prozor nego moram,da bih usao u sajt da pritisnem neku od dole ikona.Takodje me strasno nervira ,kada otvorim stranicu sajta,otvori se mali prozor i svaki put moram da ga povecavam i nekako izgleda suzeno radni deo kao da gledam kroz durbin a jos mi 16:9 monitor pa izgleda izduzeno.Vise mi se svidja ranije kako je bilo,preglednije je izgledalo.Pisite vasa misljenja drage kolege.
Dodato: Kad bi bar ove ikone sto su dole bile sa strane a stranica da ide do dna i bilo bi lepo kad bi mogao automatski da se poveca radni prostor sa ulaskom na sajt i kada se udje na sajt odmah da se pojavi pocetna strana kao polazna strana (Tako je na svim sajtovima) a ikone da budu precice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@zsimonovic
O ovom sadasnjem novom izgledu sajta se pisalo na ovoj temi: http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11554 Ti ukoliko zelis da ti sve bude kao sto je bilo i ranije,onda uradi sljedece: -ukucas www.yu-midi.org i otvorice ti se pocetna strana portala -kliknes na onu donju ikonu za forum(prva slijeva) i otvorice ti se isti izgled foruma kao sto je i bio -kliknes na ono gore da ides na pocetnu i pokazce ti se pocetna(kao nekad) -e sada se uloguj,i imaces sve kao sto si i imao -onda mozes ici na Bookmark i memorisati link za stranicu i uvijek na njemu otvarati -takodje i ovaj novi portal mozes otvoriti i imati kao novi prozor,ukoliko te zanimaju druge stvari Znaci forum mozes koristiti nezavisno od ostalog dijela portala. To bi trebalo biti to,ukoliko nesto nije u redu.Toliko od mene.... Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Moc navike je strasna stvar!
I ja sam u pocetku razgledao "novo odelo" sajta ali i dalje koristim stare postavke,cak me vremenom pocela nervirati pocetna stranica.Pokusavao sam da promenim ovu blestecu belu(svetlo sivu ili kako god) boju pozadine-mislim na forum, ali nisam uspeo pa sam odustao. I tako i dalje gledam na isti nacin "sta se radi na estradi"...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Godfather
|
![]()
Bobane, jesi li probao da podesish sopstvenu pozadinu?
![]() Pogledajte malo podeshavanja portala. Imate tamo mogucnost da se forum otvara kao shto se i do sada otvarao. ![]() Nekima je, verovatno, pozadina zeznuta usled migracije na nov server. Svimacu resetovati pozadinu, tako da ne bude frke vishe. ![]()
![]() |
#36 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
mogu rijet samo da je ovo bolje od odličnog samo naprijed sajt je extra,pozz za sve vas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Odomaćeni član
|
![]()
Desava se i kada maksimizujem sliku pa odem na dno stranice,reklama Roland se rasteze kao harmonika i nece da se samo povuce dok se ne ode na vrh stranice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]()
Meni se svidja novi izgled. Jedina zamerka je ova reklama "Roland Planet", tacnije njena velicina. Mogla bi da bude u cosku i malo manja. Ostalo sve ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ova reklama ROLAND me živcira u pojam...Razlog je kada povlačim kursor stranice prema gore ta reklama mi smulja cjeli desktop, kao neki echo, jedva čitam postove
![]()
![]() |
#40 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Koliko sam ja primjetio,reklama se ne rasteze i ne razvlaci,ako tockicem
na misu idete od vrha do dna i obratno. Ali,ako hocete kursorom misa sa klizacem na prozoru da idete gore-dole e onda se reklama razvuce po cijeloj stranici. Naravno,ovo se desava na novom sajtu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
izgled, novi, sajta |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|