|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@korg, postavi ako mozes, jel jos neko moze postaviti ritam?
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Dobar je ovaj ritam od @dallape ali sada se mucim u vtoru varijaciju da mu ubacim brzi Hard rock ritam za da bih svirao u stilu kosmajca pa sam nesto zaglavio al ako napravim dobri namjenski ritam uploadovacu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hvala brate, hoces li moc za pa 50 iskonvertirat, vidim da imas pa 500
![]() |
#4 |
White Noise
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Eto uploadovao sam ritam za koji sam zborio prepraviti. Bas tako sam uradio u varijaciju 2 sam ubacio Hard Rock i Break je prelaz sa koji se ulazi u ta Hard Rock varijacija i sad su varijacije original za sviranje pesmu kao sto je kosmajac svira.
Al nisam uspeo iskonvertovati za pa50. Ne znam zasto ranije sam konvertovao sa style worksom iz pa500/800/2x u pa50/80 format al sad blokira program kad probam konvertovati. Porbacu jos neke fore, nadam se da cu uspeti pa dacu ga na one koje imaju pa50. U medjuvremenu nek proba jos neko mozda ce uspije konvertovati ga ?! I jos nesto: tempo na varijacija 2 je podeseno u Event edit sa novom komandu u master traku. Hoce li to funkcionirati na pa50? Ako zna neko neka pise! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Acekorg cekamo da konvertujes za pa 50-80....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
White Noise
![]() |
![]()
Ljudi nece da moze u pa50 poradi tempo jer koliko znam u pa50 se nemoze podesiti tempo u svaku varijaciju razlicno. A Hard Rock mora da bude u tempo 200 za razliku od ostale varijacije koje su u tempo 105.
Nego ima jedno drugo resenje. Eva vam link do ritam skinite ga pa ako zelite i vi kao Kosmajac da svirate druga strofa u hard rock ritmu samo namestite da kad pustite hard rock tempo da bude na 200 i kad svirate promenite ritam u tokom svirku. Inace ovo moje nece da moze. Al ustvari to je to isto jedino 2 varijacija sto kod meni je rock i jedan prelaz na break za ulazz u tu rock varijaciju. Nego posto je skoricnik rekao da ima namjenski sa neki bubanj koj ima mana ja bi volio to probati pa videcu mozda ispadne neka korist od njega Dodato: http://www.yu-midi.org/forum/downloa...o=file&id=4830 Promijenjeno od Ace (11.12.2009 u 18:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
A jel ima negde ritam?Ne mora biti kao Kosmajcev.Koristim jednu varijaciju sa rumbe *****...cetvrtu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|