|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Caos Narode!
Sta vi kazete za ovo cudo??? cijena ce u austriji da bude oko 2400 eura! Mene zanima jeli ova klav ima vec Moss Board technologiju ili mozel se ugradit moss board? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
To je jos samo CHUDO...barizano na OASYSa, MOSS ne moze u njemu.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Hvala na odgovoru, a u ostalom je slicna kao triton jel?
Jeli znades kada ce da bude u prodaji u evropi? Pozdrav i jeli ti extreme kod kuce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nije ista ko TRITON, nimalo, to su 2 sveta, od TRITON nista ne pase na M3.
To su vise 2 skroz razlicne sinteze, M3 nije vise HI nego je na TG1 isto ko i OASYS. Da kuci je EXTREME al ja sam u neko drugo studio negde momentalno sada, nacices me nocas.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Okej, znaci sve se mora da radi ponove, 8O kupicu ja extreme :wink: pa se cujemo nocas
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, novi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|