|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
@Pancevac
O kakvim serifima se ovde radi?Bez pametovanja je izvinjenje prihvatljivije!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.08.2010
Downloads: 282
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 58 puta u 51 Postova
![]() |
![]()
Hm da se nadovezem, pa de ne otvaram novu temu. Interesuju me te tamburice na pa 50, opisane u ovoj i vise tema kao lose, pa ponegdje kao i katastrofalne. Plan mi je bio da nabavim pa50, a malo me ova tema pokolebala budući da sviram često sa tamburicama.
Interesuje me mogu li se te tamburice iole srediti, pa makar za kucnu upotrebu, s obzirom da ne sviram profesionalno? Ili su i za amatersku upotrebu šrot? Promijenjeno od zukae (30.11.2010 u 20:48 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja jos ni na jednoj klavijaturi nisam cuo tamburice, da su bas dobre a za pojacavanje bubnjeva Menu-Mixer otvara ti se prozor sa opcijama za editovanje traka, sa dugmicima sa strane odredjujes sta ces pojacati
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@zukae
Kolega .... nije odgovor da se kaze da su tambure uzasno lose ili katastrofalne i da kupci odustanu od kupovinu. Na nju svakako mozes srediti neke zicane instrumente za koje moze da se kaze da su solidne i da mozes svirati sa njih. Sa obzirom na to sto mnoge ljude i ne brine dali je zvuk orginal tambura ili neki slican, mnogi njih sviraju veselja sa takve tamburice. Nije to presudno u kupovinu. U ostalo za te pare bolje neces naci. @Sokannp Prvo pitanje je odgovoreno, nije potrebno opet odgovarati pogotovo ne sa pogresan odgovor. Pisite u skladu sa diskisiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Na PA50 tamburice jako teško (može nešto od mandolin tremolo i ....) ali zato na Korgu tritonu (Le,Tr,....) ili Ketron-u ljudi (pogotovo kolege iz HR) napravili su stvarno dobre tambure.Inače u downloadu je neko postavio prim i brac ,pa to u dual modu,pa malo efekata,.......itd (po ukusu) i eto ti ˝slavonska tambura˝.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|