Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > IT Sektor

IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku

Alati tema Display Modes
Star 04.12.2009, 12:33   #5
TomyCroSound
Ovaj baš voli da kuca

TomyCroSound's Avatar

Registrovan/a dana: 21.09.2007
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 178
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Klavijature; Roland Fantom G6, Korg M1 ;-)
Interesi: Produkcija audio, pa i video
TomyCroSound befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
TomyCroSound pošalji poruku preko MSN messengera
Standard aha

"jedan TFT a drugi ce biti VGA ... tu ce ti biti potreban neki mali prikljucak (tft > vga ili vga>tft) da bi resio taj problem"

Tako je. Dakle, nema bilo kakvog usporavanja računala?

Ok, sad moram pronać konektor i smislit gdje ću fizički naprčit taj monitor...
Btw nisam imao pojma da ti nije kartica..
Ugl, piše na računu: VGA PCI-E GAINWARD, BLISS 8400GS PCX 256 TV-DD, GEFORCE 8400GS,256MB, TV-OUT, DVI

a što se tiče rezolucije bitno je da na "glavnom" monitoru sve šljaka kako treba na 1680x1050, a na ovom drugom baš me briga :-) dok ne nađem neke pare pa kupim još jedan ;-)
Dodato:
evo, lcd (ili tft nemam pojma) spojio sam na dvi preko konektora tj redukcije dvi-avg, ali mi se slika možda čini sad nešto mutnija, ne znam dal je to moguće, radi te redukcije? Uglavnom, komp je prepoznao oba monitora, iako nisam instal grafičku jer je to sam napravio i sve ok, samo što je na crt slika ajme... i treba se priviknut ako želim koristit npr slider ovaj desno, pobjegne mi miš preko na drugi mon.. i tako. Uglavnom, fora.
Dodato:
khm...
sad sam obrnio situaciju - lcd spojio direktno na avg izlaz, a crt preko dvi-vga adaptera i čini mi se bolja slika na oba monitora. Ili možda samo umišljam si??
Btw kako je moguće da on automatski stavi meni lcd uvijek kao monitor no I.?, bez obzira na koji ga izlaz prikopčam?

Promijenjeno od TomyCroSound (04.12.2009 u 19:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
TomyCroSound je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 18:59

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije