|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jesil bogati skino melodiju?...Svaka čast potrudio si se jarane.Još malo i pravićeš veliku kompeticiju muzičarima u Melbournu :wink: ...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala Almire
![]() Ma kakvu melodiju, ja poslusho malo onu od JOKI10 sto je on snimio, nikad tu pjesmu nisam cuo prije, a svidja mi se uffff!!! Pa ja eto moju malu verziju sklepo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ljudi ja bi ovo zabranio da mogu :evil:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
grabovac037
mozete li reci sta ste htjeli s tim reci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Graba,ja mislim da su mnogi članovi na ovom sajtu stavljali svoj material i snimke na SpeedShare ili Youtube i s tim se pohvalili,i ne vidim zašto Emir to nebi napravio...Ja ne vidim zašto se ti s ovim buniš,niko ti ne brani da i ti nešto snimiš a staviš...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vredan član društva
|
![]()
ima svakakvih ljudi. :roll:
Emire samo napred,ide ti dobro i samo tako nastavi imas potporu od mene i od ostalih clanova pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.01.2006
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Zdravo svima i veliki pozdrav za sve ucesnike.Pishem iz Makedonije,a problem je u tome sto kad sam pustio midi fajl pesme Cesarica na mom KORG-u PA 50,negde na sredini pesme fajl se prekinuo a na displeju se pojavilo 1_NO SONG.To je vec drugi put kako mi se to desava,pa bih zamolio da mi neko od Vas da neko objasnenje ako je imao isti problem.Hvala Vam unapred.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bas nista nisam hte reci samo napred za trud i rad
|
![]() |
![]() |