|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Pa da krenemo... Nemam puno vremena ali odvojicu od tvog spiska koliko stignem.
Ritam 7/8 ("sedam osmine"): Ajde Jano Crne kose Jovano Jovanke Mito bekrijo Makedonsko devojce Srpkinja je mene majka rodila Volela sam volela Zagrli me ti i oprosti mi Zapjevala sojka ptica E, sad... Sve se moze pevati na jednom istom 7/8 ritmu ali ako je ok klavijaturista, makedonske ce svirati na jednoj verziji ritma a ostale modernije sa ovog spiska na neke modernije 7/8. RUMBA: Ajde mori dan dva Bato Bre Bruka-Ceca Crno na belo Viki Cik pogodi Cudan covek bese Veran Caje sukarije Dragane moj-Ceca Djurdjevdan Dodji da mi ruke grejes Da budemo nocas zajedno Vesna Zmijanac Godine Ja sa juga ti sa severa Usnija Koza mi je tesna Marina Zivkovic Manastir Manta manta Oluja Prljavo,prljavo Robinja Suknjica Tanja Savic Veseljak Sota Sta ce ti pevacica I ovde ima par pesama koje u originalu nisu u rumbi a mnogi ih sviraju "iz fazona"... Moze da ispadne lepo. Ritam 9/8("devet osmine"): Jelece Kazuj Krcmo Niska banja Nadjija nadjija Sta hoces Usnija E, sad... Pratio sam tvoj spisak i izvukao ovo...Mozda mi je neka pesma promakla ali je u sustini to-to... Ostale pesme neka izvuku ostale kolege i kompletiracemo. Srecno! ![]() Pozzz P.S. Ako ostane posla za mene jos, odvojicu ti al od ponedeljka... Ide vikend, radi se... ![]()
Sledeći član vam se zahvalio Beethoven za ovaj koristan post: | KlaraUK (29.11.2009) |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|