|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostalo Ono prateće opreme što do sada nije pomenuto |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Belaj boy
|
![]()
600e za pet oktava je cena za mehaniku sa dinamikom a postoje i jeftinije varijante.Mislim da rede i za 50e po oktavi neku varijantu sa kontaktima koja je veoma dobra.Svi mi dugmetarci smo do pre godinu dana svirali na kontakte pa nam nista nije smetalo.Ja i dalje imam aranzer na kontakte i savrseno radi vec 9 godina.Mislim da je Mikan iz KG prodavao neke delove za samougradnju ali koliko je pametna prica ne znam,posto se ne dobija nikakva garancija niti servis.Ali i to postoji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Juce sam se cuo sa Goranom. Ne radi vise sa dinamikom sto je tuzno ali jbg sta ces kaze da nema vise kvalitetnih opruga. Radi neki novi sistem kaze da je vrh nema vise pucketanja prasine i sta ti ja znam a cena je 100 evra po oktavi. Rade sve moguce klavijature i naravno samo master ako hoce neko da svira preko midia da ne preradjuje sint ili mu kazes ja bi master koji bi mozda nekad ubacio u fantom g6 tako da ti on odradi to u kutiji pa kad resis da ubacis samo izvadis gornji deo i izvadis dirke iz te klavijature koju hoces da preradis i ubacis sam.
TYROS 2 Promijenjeno od coke357 (24.11.2009 u 16:43 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio coke357 za ovaj koristan post: | amater (24.11.2009) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Jefta pozz
Ma brate daleko je, 287 kilometara do Beograda. Znachi plus do tog majstora Arsenijevic-a. Da bi poslo postom, rizik je. Nepoznam ih. Dali postoji negdje u BIH sto se bavi s tim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 09.07.2009
Mjesto: EU
Downloads: 65
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA80, TR61, PA2X, Guerrini President Champion
Interesi: Muzika, RC-Car1:10
![]() |
![]()
zdravo svima,
muka svih nas dugmetaraca je ta prerada na dugmadi i vrlo dobro poznajem problematiku. pre su bili obični tasteri na koje su bili lepljeni dugmići i nekad nam je i to valjalo! sad ljudi sve više zahtevaju, naravno i treba da bude savremenije ali nema potrebe da se preteruje. kakva dinamika, mehanika, aftertouch i ostala zajebancija ? čemu? kao da klavijature nisu dovoljno skupe pa još treba da ih pozlatimo sa 100 eura po oktavi ? mislim da neko neshvati pogrešno ali ja mislim da je to bezveze. svaka čast svima i majstorima koji rade na što savremenijim rešenjima. Ja samo mogu da preporučim majstor Mikana iz KG. Čovek radi prerade koje su jako slične harmonici i fenomenalno je lako i jednostavno svirati na njima. cene su mu solidne i nema komplikacija jer je lik prva liga. Meni se njegov patent opasno sviđa jer je jednostavan da ga bas svako i bez velikog iskustva sa klavijaturama i elektronikom može ugraditi. naravno nije igračka ali nije ni neka filozofija. Ja sam kod Mikana uzeo preradu za TR-a i za PA2xPRO i veoma sam zadovoljan. em je za oko em je boli glava dobra i izdržljiva prerada ! Ako nekog neki detalji interesuju nek se javi na PP. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dugmetaru, klavijature, prerada |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|