|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veliki prijatelj sajta
Registrovan/a dana: 01.08.2008
Mjesto: Pljevlja
Downloads: 1290
Uploads: 2
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Pa 3x,fantom x6
Interesi: Svasta nesta
![]() |
![]()
Zahvaljujem se Marco7,jeftabg i dzvadzvaka kao i milanceshow na savjetima i nastojanju da mi pomognete.
Sto se tice tih Max kutija ja sam ih zaista dobio od jednog drugara koji je muzicar i cak je radio aranzman za par pjesama Pljevaljskim tamburasima na njihovom zadnjem cd-u. Poklonu se u zube ne gleda,a ispalo je bas tako da ove kutije daju veoma cist i kvalitetan ton kako je covjek i rekao. Kada su neki od vas svirali ja se nisam bio ni rodio i glupo bi bilo da sa nekim suceljavam misljenja oko bilo cega-mogu da postujem vas ,vase znanje i trazim evo kao sada savjet. Ali ipak recimo Yamaha Dx11 je stara no i pored raznih tritona i cuda vidim da je mnogo ljudi koristi i meni samom se jako svidjaju njene boje,a posebno terce (bar one sto sam cuo). Tako da to sve moze i nemora da znaci. Ja stvarno neznam kako izgledaju resetke na Centralnom zatvoru i nebih ni zelio da znam-ali eto Rolandinjos odnekud zna,a sad znam i ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ae kad vec pricate o ovom mikseru jel mozete da mi kazete koliko je para nova ?planiram da je uzmem sledeceg meseca
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
EMX5000 oko 80000 dinara a EMX5016cf 105000 dinara
![]()
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ok fala
![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nema na cemu
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma da bre,tamo sam sve do sad i kupio...stalke za zvucnike,stalak za mikrofon,mikrofone,miksetu,kablove,zvucnike...samo sam E50 kupio u megamusic-u
![]()
Promijenjeno od mimiki (19.11.2009 u 19:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
KRVAVI
|
![]()
A vidis Markec,ja sam moju platio 109.000 i nesto u NS,a video sam tu cenu i u Subotici kod Svrakana,otkud ta razlika?
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E50 je u Megamusicu 1100eura a u Mitrosu 850eura
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja sam moju platio 102000