|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala svima a medjuvremena sam prodao Klaviature jednom Kolegi i uzeo sebi TR pa cu videti kad opet dodje da mu namestim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Tale burazeru nemoj zamerit a ja sam vec napisao da je tema odavno postaljena i da je taj problem odavno resen tako da nema potrebe obnavljati stare postove!!!!
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Ok Marko hteo sam pomoci kolega samo potrazio sam po foruma ali se ne secam kako je bilo ime tema i zato sam objasnio opet oprostite ako ima neka greska Izvinjavam se jos jednom Pozdrav Tale
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ljudi imam ovaj isti problem na korgu Pa80,ovu temu sam procitao 10 puta i jos nemogu shvatit sta je covijeku pomoglo,aj molim nekog da napise kako rijesiti taj problem,svako je nesto napisao al na kraju ne kuzim,sat je rijesenje,probao sam svakako da obrisem al ne ide,strah me odma stiskat cim neko nesto napise,,ljudi pomagajte sta je moro napravit da se obrise taj user2,,mene muci vec 2 tjedna,,
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
onako kako objasnio tale
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće