|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Nemoj decu uciti pogresno. Da bi znao da citas moras nauciti slova, isto tako da bi mogao sve odsvirati moras nauciti note. Polako im raspisuj vezbice lagane u notnoj svesci dok ne nauce note, pa posle neke lakse starogradske pesme i sve tako...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Zaboravio sam rec da djeca sviraju vec godinu dana...tako da odlicno znaju note u violinskom i bas kljucu!!!
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
E to je druga prica... Onda uzmi neku literaturu (neke knjige starogradskih i narodnih pesama sa notama, imas i zbirke kola sa notama tako da neces morati da im pises nista sem prstoreda a i to ako mora...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ma odma ih uci trilere i da pice narodnjake jedino ako je neko bas nadareno pa ga preporuciti za klasiku ostalo sve u narodnjake zabavnjake ko sta voli nek izvoli ja zavrsio muzicku skolu i sta mi to znaci kad nisam isao dalje sad tezgarim, ako neko voli da svira kola i pesme onda mu to i treba omoguciti ima njih dosta koji neznaju ni note a razbijaju pa sta im fali mlate tolke pare ne treba gubiti vreme definitivno Pozz za BiH cao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|