|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Nema potrebe reinstalirati Windows zbog vog problema.Nekoliko stvari mogu da stvaraju ovaj problem a one su :
1. Ukoliko koristis Kasperski Internet Security 2009 updejtuj ga i problem ce biti resen. 2.Ukoliko u fire foksu imas instaliran VLC Player plugin disable-uj ga. 3.Moguce je da si "zaradio" malware "nsBrowserOpt.dll" koji prouzrokuje rusenje fire foksa i treba da obrisati.. njega ces naci u C:\Program Files\Mozilla Firefox\components Ako ti treba vise pomoci oko ovog problema tu sam da pomognem i detaljnije ti objasnim sta treba da uradis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
@Vita
Star je 4 godine,a pre obaranja sistema se pojavljivao plavi ekran,sada se samo restartuje i trazi da stisne F1 da bi se pokrenuo!!stize mi novi tek posle nove godine pa stvarno ne znam kako cu izdrzati sa ovim jos ova 3 meseca!! @fable Sad cu uraditi ovo sto si napisao pa cemo videti,ali ne izbacuje ni kada sam na faceu ni kada sam na yu-midiju,samo sa youtubea i ponekad kad pretrazujem nesto na googlu!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
@fable
nsBrowserOpt.dll moguce. VLC plug nemoguce, jer nije aktivan dok se eksplicitno ne pozove, tako da ne moze on da pravi problem. Kaspersky ne gasi browser nasilno nikada, a ovo je nasilno gashenje browsera. Shto se restarta tiche, meni to neshto smrdi na hardver... Tipa, udma kontroler, memorija, ili neki bridge na plochi... Takve stvari uglavnom uzrokuju restarte, jer zbog njih nastaju memory dumpovi zbog kojih se sistem resetuje. Tako neshto moze objasniji i pojachano padanje ff-a. Obzirom da i sam ima probleme sa memorijom + neispravan neki kontroler = pucanje na kvadrat...
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
@Vaxter
VLC player plugin moze da rusi ff ukoliko je u ff-u instaliran jos neki od player plugin-ova jer dolazi do sudara prilikom pokretanja nekih audio ili video snimaka. A sto se tice kasperskog 2009 neke njegove nove osobine prouzrukuju rusenje ff-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
A gde da vidim da li je instaliran taj VLC player??pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Tools - Addons ovde ces videti sve instalirane plug-inove ukoliko naidjes i na VLC disable-uj ga.
Promijenjeno od fable (29.10.2009 u 00:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Ako zelis da vidis add-on koji je instaliran u firefox-u onda odes Tools -> Addons,
prepostavljam to da ti treba... A za windows aplikaciju VLC player mozes pogledati pod add/remove ili nekim drugim uninstalerom. Sretno edit: kolega je bio brzi za 10sec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
Ne rece mi da li si cistio kucishte unutra nekad, jer je to vrlo bitno i moze da pravi probleme..
Pricam iz iskustva... Problem sa F1 pri paljenju verovatno moze da se reshi u biosu...
Najvise ljudi umire u krevetu, a najmanje na zeleznickim sinama. NARAVUCENIJE: Spavajte na sinama!!! Promijenjeno od vita_kg (29.10.2009 u 00:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Godfather
|
![]()
@fable
Da li je iko pomenuo da pada prilikom pushtanja videa ili mp3-a? ![]() Pominjan je flash, koji se ne tretira kao video, poshto browser ni ne vidi da neki tamo flv fajl postoji. On podize flash aplikaciju, i to je to... Shto se tiche kaspera, padala je trojka RC ff-a sa tadashnjom verzijom kaspera. Valjda je chovek update-vao oba softvera bar jednom od tada... ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|