|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Firefox, a i svi ostali meni poznati browseri, imaju problema sa flash-om.
Tj., sam flash je losh... Svaki browser ima neku boljku zbog koje puca kada se sa njim otvori flash. Firefoxova boljka je, njegova i bez flasha poznata boljka, da mu curi memorija. U prevodu, zauzima puno memorije, i zbog toga postaje nestabilan i puca. On sam po sebi ima taj problem, a kada se tu ukombinuje i flash, koji je sve samo ne dobar izum za web, firefox mora da pukne u nekom trenutku... Opera, pak, se chesto ponasha kao da flash-a nema... Ili ga ne uchita, ili ne reaguje na linkove u flashu i sl. Ne prosledjuje zahteve flash aplikacije za kupljenje podataka sa servera i sl. Safari ista pricha kao Firefox. Chrome baziran na safariu, tako da slichna fora. Ne curi mu memorija ovako, ali kada dodje flash lipti... Internet Explorer... Dovoljno je reci njegovo ime i sve probleme shvatiti... ![]()
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|