|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
@domino...I nemojte se ljutiti ako mislim da bi trebalo da ovaj forum zadrzi visok rejting medju muzicarima bas zbog ozbiljnih i odgovornih postova i da treba upozoravati na greske
Kao prvo dobrodosao na forum, kazem "kao prvo",posto zaboravimo onu tvoju spontanu reakciju i krenemo iz pocetka.Slazem se s'tobom oko kompetencije,medjutim rejting foruma je i nivo komunikacije.Te stvari idu zajedno....bar ja tako gledam na stvari. Sa postovanjem Aleksandar72
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Nisam citao sve postove, mrzi me, ali samo mogu da kazem da ni jednu marku na B ne kupujem, taj Behringer pmh1000 toliko lose radi da nemam reci. Ma nema ni 2x50w Nikome ga ne bih preporucio, pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 14
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Ako je nekome bitno (a mozda i pomogne u izboru), mogu vam reci da probani
Behringer PMP5000 ima mnogo bolje uradjen izlazni stepen i napajanje nego stariji PMH modeli.Izmerio sam 190W/8oma po kanalu bez vecih izoblicenja ( pre limita na 210W). Dakle snaga navedena u specifikaciji proizvodjaca je tacna. Naravno sinusna. Ne PMPO i sl. jer to i nije nikakav pokazatelj upotrebljive snage pojacala. Za ulozeni novac (i nakon extremnih testova sa raznim kombinacijama muzickog materijala i zvucnika/binova), ja mislim da ovaj mikser moze biti veoma upotrebljiv. Jedno stoji: tesko je servisirati kvarove na izlaznom stepenu ovih modela (ako se dogode), pa racunajte na eventualni izdatak za snagas ![]() I preporuka - ukoliko kupite Behringer-ov Power mixer ili snagas obavezno zamenite fabricke spikone (Speakon) sa originalnim Neutrik spikonima. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Poslao sam Pmh1000 na test u NS.
Izlazna snaga po kanalu iznosi 124w rms,detalje ovog testa postavicu uskoro. Ja licno koristim Behringer mixser UB1832x i kao za Mixer nemam zamerki,koliko para toliko muzike ![]() Kolega domino jel' moguce uzeti neki Yamahin Power miksere ili bilo koje druge marke,sasvim nebitno na kom pise da je 400w za 20.462 din koliko stoji PMH1000? ![]() Koliko ja znam nije,znaci negde mora da fali,a to se odrazilo na snagu. Pa oni sami dokazuju da to sto pise nije tacno: Behringer Xenyx 1222FX mixser 17.578 din Znaci za 3000 din ti daju jos i snagas 2x200w ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 14
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Pa ne ide ta matematika bas tako ali OK.Jeftino je i moze da zavrsi posao - slazemo se.
Ako vec koristis Behringer mixer, probaj PMP seriju. Napominjem - PROBATI PRE KUPOVINE. Ugradjena pojacala su OK ali mikser i efekt sekcija su ocaj - za moj ukus (da ne krenu replike na temu "zvuk Behringer mikseta ![]() A Yamaha je potpuno drugi svet i moj favorit, pa zivi bili i probali ![]() Pozdrav (nadam se da zavrsavamo ovu temu) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|