|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Pozdrav kolega...Sto se tice uljucivanja zastite treba da znate da soundcrafti imaju temperaturnu zastitu izlaznih tranzistora, on nisposto nebi smeo da se pregreva i samim tim ukljucuje zastitu dok su na njemu povezane 2 kutije po strani.Moj Vam je savet da ukoliko mozete proverite svoje zvucne kutije na nekom drugom snagasu ili da na soundcrafta probate nakaciti neke druge kutije..takodje bi trebali da proverite kablove i dzeksne bilo da su upitanju spikoni ,kenon-i ili pak banane da neka slucajno nije u kratkom spoju.
Evo sad se setih necega sto se tice probijanja zvucnika i 90% sam siguran da je to problem... pogledajte da Vam na soundcraftu slucajno nije uklucen "Fantom" to je napajanje od +48 volti namenjen za kondezatorske mikrofone(prvo dugme u gornjem desnom uglu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
*srdjan023 "Vidi" posto vidim da si ratnicki nastrojen ili raspolozen kako oces, lepo me zaobidjes kao prvo, kao drugo problem ti je u elektronici moze biti da su ti i elektroliti popustili u samom pojacalu od rada, to pojacalo ipak ima godina. Imao sam isto POWERSTATION 600 odavno o tom pojacalu sve najlepse samo glavna zamerka DELAY, a stO se tice poznavanja materije to je individualna stvar ko sta i koliko zna o tom nema potrebe diskutovati samo se moze otici mnogo dalje nego sto bi se inace zavrsila svaka polemika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|