|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
To stelovanje uglavnom zavisi od kutija,mikrofona i dodatne opreme.....
Mada je to i stvar navike na odredjen sound....... Neznam koliko ce ti slike pomoci..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Stelovanje ti zavisi prevashodno od kutija da znas!Tri veceri sam se patio da nastelujem zvuk po svojoj volji i nisam mogao da provalim u cemu je stos,uvek mi je bilo nesto mutno i nije mi bilo to to i onda sam jedan dan seo da vidim u cemu je fazon!Yamaha mikseta ima neverovatno osetljiv Eq,mnogo osetljiviji od PM-a i slicnih mikseta i uz sve to ima bas izrazene srednje i visoke tonove!Moralo sam da spustim neke frekvencije na minimalno da bi dobio ono sto trazim i ono na sta sam navikao jer znam kako treba aranzer da mi zvuci!Znaci moras se poigrati malo sa ekvilajzerom da bi dobio pravi sound jer ne znam koje koristis kutije a ja koristim Dynacord D-lite 15-3 i one su trosistemske,imaju bas jak srednjak i mikseta ima bas izrazene srednjake pa vidi na kakvoj sam bio muci!Slikacu ti sad EQ i postavicu sliku ovde
![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo i slike ali ne zaboravi da ti to zavisi od kutija koje koristis!To je moj mix za trosistemske kutije!
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.11.2007
Downloads: 301
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Sooper Mare,hvala ti puno,ako ti nije problem i efekte tj. celu mikset da slikas,pa cu ti se oduziti brate...veliki pozzzzz
Promijenjeno od Vule (09.10.2009 u 12:23 sati) Razlog: obrisan citat |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.11.2007
Downloads: 301
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Zaboravio sam...inace koristim dva trosistemca Sound King 15....a nekad na njih stavljam dva dvosistemca 15 kad je potrebno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo sad posle nedelju dana rada i 6 tezgazroskih noci da predstavim utiske!PREZADOVLJAN SAM,PREZADOVOLJAN!Posle muke sa stelovanjima i nervoze sad mi je jasno da sam uradio pravu stvar i kupio i odlican mikser i kutije!Samo nemoj neko da shvati ovo pogresno pa da ispadne ne pljujem druge proizvodjace!Godinama sam radio na Dynacord-ovim mikserima i dalje kazem da je to extra izbor ali eto ja sam hteo nesto drugo!Sto se snage tice sad moram svima reci da a Yamaha uopste nije naivna,pravu snagu dobija tek kad se glavni master pojaca preko nule i ovog vikenda sam je namerno rokao na +8 i to radi savrseno i bez ikakve deformacije i prljanja zvuka!Zvuk tako pitom i prirodan a direktan da to nije normalno!CISTO,JAKO,DIREKTNO I TEMELJNO i sve sto je proizvodjac predstavio u specifikacijama i video demonstraciji je potpuno na mestu a mislim da sam izvukao i vise od toga!Odusevljen sam(u dve reci)
![]()
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
koliko kosta?
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
102000 u Mitrosu i tu je najjeftinija!Veruj mi opravdava duple pare i cvrsto stojim iza ovoga sto sam rekao!Ko ne veruje moze da dodje na svirku i da cuje!Ni ja nisam ocekivao ovoliko
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
emx5016cf, iskustvo, saveti, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|