Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Internet škola sviranja > Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš

Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet.

Alati tema Display Modes
Star 05.10.2009, 15:40   #11
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo, situacija je sve gora i gora ...
Gaža skoro više pa i nema. Rijetko tko uzima muziku za vikend na period 3-4 mjeseca. Ako te i angažira, onda je to maximum 2-3 vikenda da vidi kakav će mu biti promet. I onda kad mu se pročuje da ima muziku i počne punit lokal, onda on odustane jer mu razbijadu, pa problemi s murijom, premali mu je promet i sl ... Ma daj stari, malo sam previše prošo u životu da bi meni prodavo muda pod bubrege.
A što se tiće svadbi, cijene su počele padat. Eto, najjači bend je kod mene spustio cijenu za 500 € i sad im je cijena s pratnjom 2.000 € (ekipa je ranga HOT-LINEA, ako ne i bolja).
Ja sam za sad spustio cijenu svadbi na 250 € po glavi bez pratnje, ako je pratnja onda 300 €. Ispod toga ne mogu.
A i gaže iznad 350 Kn više nema. Ako idem na svirku kao dvojac nitko više neda od 100 € + cuga i klopa pa ne znam kako dobro da sviraš i koliko da nas je u bendu.
Eto, neki dan me mole stari frendovi gitarista i basista da ih uzmem na svirku, da će svirat noć svaki za samo 150 Kn (20 €), inaće dobri pjevaći i svirači. Al, eto jedva nalazim solidno plačen poso za sebe i frenda s kojim inače radim, a kamo li da idemo kao četvorka.
Btw, pitajte Svirka (trebo je ovaj vikend sa mnom svirat) čime mi plaćaju lovci zabavu. (veprovinom na kile)

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:50

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije