|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#18 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kupio sam ono sto sam rekao...Dodjem kuci rasporedim kutije po sobi povezem miksetu(sve na nuli kao na PM2) i klavijature i krenem i razocaram se na licu mesta.Kao da me neko stavio ispod neke velike serpe,bar tako je meni izgledalo!Sve mi limeno,jaoj razmisljam sta uradih i onda kad sam se sabrao sednem da stelujem sve polako!Upalim klaviajture u zadnja 4 stereo izlaza jer odvajam izlaze ono radi samo na jednoj strani jer nisam znao da mora bas stereo da se veze,ma popizdeo ali polako krenem da sredim prvo Delay a Hall sam odma video da ima fantasticno dobar!Malo doteram delay,krenem polako da radim EQ pa ovo pa ono i pocese da mi smese brci a posle pola sata nemogu da se zaustavim ljudi!Kao beba na tuti
![]() ![]() -Sto sam video Yamahu odma mi se na izgled vise svidela od PM2 ali je zato PM2 napravljen od mnogo jaceg i tvrdjeg materjala -Druga stvar EMX5016 je teska 11 Kg,duplo laksa od PM2! -Pm2 ima deljiv potenciometar za L i R strane dok Yamaha ima samo jedan i potenciometar i Eq a to mi mnogo zanci ali moram se navici na sad na to! -Sto se tice zvuka tu nemam komentar,posle 20 minuta rada sa nastelovanom miksetom sam navikao uvo i na zvuk i na efekte!Powermate posle nekog odredjenog levela malo muti ton a ovamo je obrnuto,sto je vise pojacavas onaradi sve bolje i bolje i sad mi je jasno zasto u ostavili snagu 2x500 ![]() -Eq na Yamahi radi besprekorno dobro i oseca se odma svaka mala promena. -EMX ima stvarno odlican comresor dok ga PM2 nma uopste -EMX ima feed back destroyer(Eliminator mikrofonije)koji ne radi sad nesto extra ali opet je i valja dok ga Pm2 takodje nema uopste... -EMX mi ima malo dublje fadere od Pm2 i to mi se svidja -PM2 ima bas jake i izdrziljive poenciometre dok su na EMX bas nezni i osetljivi -PM2 ima veoma praktican i koristan poklopac gornjeg dela miksera dok je EMX tu jedna velika nula!!!! -Sto se snage tice PM2 je kada se radi na dve kutije po 8ohma malo jaci ali nista preterano,mozda po 30 do 40w po kanalu ali kada se radi na 4 kutije tu se oseca snaga Dynacorda i tu nema nikakve dileme -PM2 ima mnogo vise konetktora i izlaza za raznorazne zajebncije,preko EQ out i tako to,nekima to nije bino ali meni jeste ali sta je tu je . . . Sve u svemu to je to od prilike a ja sam prezadovoljan ovom kombinacijom miksera i kutija i ko god se odluci za ovakvu kombinaciju nece pogresiti ![]() Sledeci utisci oko ove price koju smo naceli prenecu kad se vratim iz Vrnjacke Banje sa radnog vikenda gde ce bii vaterno krstenje ove kombinacije ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (01.10.2009 u 22:47 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
emx5016cf, iskustvo, saveti, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|