|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
@Beethoven
Mozda si trebao da probas Yamahu,uvo hoce nekad da prevari!!!! ![]() ![]() Mada je sve stvar ukusa!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Yamaha EMX5016CF
+:jako precizna i solidna Mic.Predpojacala,SPX Efekt procesor,ugradjeni kompresor na XLRima,speaker routing & processing,cena -: bas subparametrik,pojacalo(500w/RMS???) Dynacord PMII1000 +: pojacalo 5+,izdrzljivost(fizicka+elektronska),stabilna cena tokom godine -: predpojacala(preciznost),bas subparametric,efekti(ocajni),CENA!! Tako ja gledam na ova dva,kod nas,popularna miksera. Pozz P.S.Marco prijatelju,jel si razmisljao u aktivnom sistemu??Pas.Miks i aktivne kutije.Izbor miksera ti je veci.
"Why there is no such thing as RMS watts or watts RMS' and never has been" Promijenjeno od aleksandar72 (30.09.2009 u 18:37 sati) Razlog: "tehnicki problem tokom pisanja" jbg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Zbog loseg predpojaca(neki to zovu skretnica a nije to) i bass super parametrika Yamaha ide sa zvukom u odnosu na Powermate!Nisam pristrasan i ovo pricam onako sa srca,radio sam na Dynacordu PM 12 godina i uvek mi posle pola sata nesto fali i zato se odlucujem za Yamahu EMX5016cf i Dynacord D-Lite15 kutije!Sutra idem da uzmem opremu pa posle vikenda kad se vratim iz Vrnjacke Banje prenosim sve utiske i dobre i lose!
@Aleksandar Razmisljao sam da uzmem Yamahu suvu i Crest snagas i jedna DBX Eq i ovaj kompresor sto sam kupio ali mi je to stvarno tesko jer se ja nedeljno selim minimalno 4 puta iz lokala u lokal i zato sam odlucio uzeti EMX5016cf!Ona na 8ohma daje 2x360w sto je sasvim dovoljno za mene i za svirke do 300 ljudi naravno sa vrhunskim D-lite 15 kutijama,sa drugim bi tesko imao to ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (30.09.2009 u 17:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Nishki
|
![]() Citat:
![]() To si upravu za stabilnu cenu.... ![]() Meni se svidja emx5016cf,ali necu prodavati emx5000 dok ne izadje yamaha sa vise inputa i outputa za razna povezivanja i kombinacije sa snagasima i procesorima..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
jbg kolega, tako je kad nabrzinu pises i ne pregledas
![]() Popravio se Pozdrav @Marco7 U pravu si, ako ti treba bas klasicni "portable" sistem, onda si na pravom putu. Ako ti nekad zatreba,mozes sound "podebljati" sa aktivnim subwooferom.D-Lite da ti idu preko Yamahe a preko Yamahinog SUB Procesora aktivni sub. Verujem da ce ti se dopasti Yamahin sound,ali najbolje Ti odluci(a u tome ne sumljam) ![]() Hajd pa sutra da castis po jednu "virtuelnu" kafu ![]() P.S. Predopjacala kod Yamahe i Dynacorda su 2 razlicita sveta,bar po meni.
"Why there is no such thing as RMS watts or watts RMS' and never has been" Promijenjeno od aleksandar72 (30.09.2009 u 19:02 sati) Razlog: pisao na brzinu i producirao 2 posta.sorry |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
emx5016cf, iskustvo, saveti, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|