|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo videcu u cevrtak kad isprobam sve solucije
![]()
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Postoje neka resenja koja su mi bolje resena na EMX 5000 nego na EMX 5016cf...
Tako da ja dajem glas za EMX5000.... Na emx5000 postoji AMP IN,na emx5016cf nema......posledice su sledece.... Ako zelite da posebno da pojacate levi ili desni izlaz,to na emx5016cf nece biti moguce. Na emx5000 postoji mogucnost da posebno pojacate levu ili desnu stranu jednostavnim prespajanjem mono kablom.Iz MONO OUT u AMP IN.... Opet bi dao prednost yamahi emx5000 jer mozes manualno da podesis repeticiju delay-a,a na emx5016cf nemozes |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Marko,moj ti je savet da prvo probas pa tek onda dash Dynacorda...Neko moje mishljenje je da je on ipak bolji sa svim svojim manama...Dugo sam i ja razmisljao,probao razne stvari (ovu Yamahu nisam a bio sam zainteresovan).Ne kazem,mozda je u svemu bolja ali ti ipak ostavi rezervu.Na osnovu onoga sto sam ja uspeo da proucim iz upustva i specifikacija,fale puno usluznih stvari...Ako bi nekako mogao da uzmes na probu Yamahu,odsviras par svirki pa vidis...Uvo hoce da prevari...
![]() Oprez! Pozz ![]()
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
@Beethoven
Mozda si trebao da probas Yamahu,uvo hoce nekad da prevari!!!! ![]() ![]() Mada je sve stvar ukusa!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Yamaha EMX5016CF
+:jako precizna i solidna Mic.Predpojacala,SPX Efekt procesor,ugradjeni kompresor na XLRima,speaker routing & processing,cena -: bas subparametrik,pojacalo(500w/RMS???) Dynacord PMII1000 +: pojacalo 5+,izdrzljivost(fizicka+elektronska),stabilna cena tokom godine -: predpojacala(preciznost),bas subparametric,efekti(ocajni),CENA!! Tako ja gledam na ova dva,kod nas,popularna miksera. Pozz P.S.Marco prijatelju,jel si razmisljao u aktivnom sistemu??Pas.Miks i aktivne kutije.Izbor miksera ti je veci.
"Why there is no such thing as RMS watts or watts RMS' and never has been" Promijenjeno od aleksandar72 (30.09.2009 u 18:37 sati) Razlog: "tehnicki problem tokom pisanja" jbg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Zbog loseg predpojaca(neki to zovu skretnica a nije to) i bass super parametrika Yamaha ide sa zvukom u odnosu na Powermate!Nisam pristrasan i ovo pricam onako sa srca,radio sam na Dynacordu PM 12 godina i uvek mi posle pola sata nesto fali i zato se odlucujem za Yamahu EMX5016cf i Dynacord D-Lite15 kutije!Sutra idem da uzmem opremu pa posle vikenda kad se vratim iz Vrnjacke Banje prenosim sve utiske i dobre i lose!
@Aleksandar Razmisljao sam da uzmem Yamahu suvu i Crest snagas i jedna DBX Eq i ovaj kompresor sto sam kupio ali mi je to stvarno tesko jer se ja nedeljno selim minimalno 4 puta iz lokala u lokal i zato sam odlucio uzeti EMX5016cf!Ona na 8ohma daje 2x360w sto je sasvim dovoljno za mene i za svirke do 300 ljudi naravno sa vrhunskim D-lite 15 kutijama,sa drugim bi tesko imao to ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (30.09.2009 u 17:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Nishki
|
![]() Citat:
![]() To si upravu za stabilnu cenu.... ![]() Meni se svidja emx5016cf,ali necu prodavati emx5000 dok ne izadje yamaha sa vise inputa i outputa za razna povezivanja i kombinacije sa snagasima i procesorima..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
jbg kolega, tako je kad nabrzinu pises i ne pregledas
![]() Popravio se Pozdrav @Marco7 U pravu si, ako ti treba bas klasicni "portable" sistem, onda si na pravom putu. Ako ti nekad zatreba,mozes sound "podebljati" sa aktivnim subwooferom.D-Lite da ti idu preko Yamahe a preko Yamahinog SUB Procesora aktivni sub. Verujem da ce ti se dopasti Yamahin sound,ali najbolje Ti odluci(a u tome ne sumljam) ![]() Hajd pa sutra da castis po jednu "virtuelnu" kafu ![]() P.S. Predopjacala kod Yamahe i Dynacorda su 2 razlicita sveta,bar po meni.
"Why there is no such thing as RMS watts or watts RMS' and never has been" Promijenjeno od aleksandar72 (30.09.2009 u 19:02 sati) Razlog: pisao na brzinu i producirao 2 posta.sorry |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
emx5016cf, iskustvo, saveti, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|