|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Efekti Izmenite stari, mnoton, zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 38
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Pa da,normalno,tek si ga kupio,sve ce to doci na svoje.Ti imas monitore Alesis M1active,jeli tako(ako se ne varam)?kod njih nema "lazi",Sto se tice kompresora,ljudi se uce citav zivot oko njegovog rada ali doslovno ali izgleda da to tebi nece biti problem.
![]()
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Imam kuci alesis Mk2A i od skoro Adam Sx2 aktive takodje!Alesis imam bas dugo,dugo i opasno rade znaci nemam zamerku!Imao sam i Yamahu NS10 i JBL i Tanoy...Alesis je od te nize klase monitora vrh vrhova,Best buy!
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
A cudo si se rijesio Yamahe NS10?Ipak su oni isto opasni monitori ali samo im je mana sto ne mogu sami da rade.Adam monitori su stvarno ekstra a za Alesis si u pravu,nizi rang monitora ali rade savrseno.Mada je i to samo ulaganje rupa bez dna sto se tice studija,a ti kako si krenuo izgleda da ces profi studio da otvoris.
![]()
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pravo da ti kazem ohladio sam se od toga,nesto opreme sam rasprodao ili menjao za neke druge korisne stvari jer ne vidim egzistenciju u tome!Svi bi nesto za male pare,das muzicarima,pratecim vokalima ovamo-onamo ispadne da si radio dzabe a ne spavas po 15 dana,izdvajas pare od tezgarenja i ulazes u nesto sto ti samo donosi brigu i nesanicu!Tako je to ali sam uvek tu u trendu nekom da mogu da odradim dobar aranzman i produkciju jer volim to da radim
![]()
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
E drago mi je da smo istog misljenja oko toga.
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
Evo slusam.....Dobro je ispeglao glas....
Provalices ga.....Nisam radio na njemu,ali sve je to stvar ukusa..... Mozda mogu da dam neko svoje subjektivno misljenje,ali to je nebitno..... Nek ti je sa srecom i da te dobro sluzi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Milance pricaj,zato sam i otvorio temu i postavio mp3 primer jer ce sigurno primetiti neko nesto sto je meni proslo neprimetno
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|