Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 20.09.2009, 23:38   #1
Mico23
Vredan član društva

Mico23's Avatar

Registrovan/a dana: 10.06.2007
Mjesto: Germany
Godina: 42
Downloads: 81
Uploads: 3
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Interesi: Druzenje sa dobrim ljudima
Mico23 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Mico23 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od Alix Pokaži Post
###Kazu da je Sedo ubacio 4 GB u pa800!###

I šta ima od toga...On je svoje adute puco u set koji je bio idealan za Mileta...E sad njemu ni 1280 ni 256 ni 2000GB RAM-a ne pomaže kad on NEMA materiala za tako veliku memoriju.To je samo preseravanje i hvala,bolje bi mu bilo da trenira tehniku svirke jel po onome što sam čuo,postoji masa muzičara koji sa njegovim setom mnogo bolje sviraju od njega.

#Neki ljudi ubace maticne ploce sa pa2 u pa800 i dobiju autumatski 256mb jer im odgovara i kao aranzer i kao solo.#
Mnogo šta bi mogo da napišem na ovu temu ali ne bi volio da stvaram zavadu ili nekoga postavljam na laž...Matičnu sa PA2X u PA800,e šta sve neću čuti i bolje odgovara kao aranžer...Ti su potpuno 2 iste mašine s malom nijansom boljeg zvuka u pa2x,a da ste kad otvorili pa2xPro videli bi kakav mu je raspored kad mu se podigne gornji deo,i kako građen---I još nešto kako će da radi matična ploča od PA2Xpro u PA800 kad 2xpro NEMA ZVUČNIKE...Ja ljudi šta sve da se čuje na forumu...
Ja koliko sam tačno informisan Šedo treutno ima 0 GB memorije,prvo su mu "KOLEGE" maznuli Set i to im nije bilo dosta sad su mu Ukrali i Klavijature,možda griješim i volio bi da griješim ali tako se priča bar ovdje u Njemačkoj.pozdrav
Mico23 je offline  
Star 21.09.2009, 03:59   #2
x3meSRB
Odomaćeni član

x3meSRB's Avatar

Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
x3meSRB befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

neznam mislite sta hocete, ja sam dogovorio da ugradim, tj da nadogradim ram na 128 mb, dobijam i garanciju na sve to, pa dal treba dal ne memorija nikad nije visak kome je dovoljno 64 neka mu ih, meni ionako neshto crklo (il ram il plocha) pa moram da je nosim kod majstora, tako da cu dati malo vishe da bude 128mb.
x3meSRB je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:46

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije