Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > IT Sektor

IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku

Alati tema Display Modes
Star 20.09.2009, 02:09   #27
harepa50
Banovan!

Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
harepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblick
Standard

Evo da se i ja oglasim...
Nedavno sam uzeo Toshibu A300-22Z odnosno kupili mi je roditelji, za 700e (na kredit, pa je malo skuplja nego u cashu kad se uzima), naravno, poslusao Vaxterov savjet i nisam se pokajao
Do sad nisam imao nijedan problem osim kada sam na pocetku stavio Vistu pa sam je sklonio jer nije radila. XP radi
CD za drivere nisam dobio i to mi je bilo cudno, kad sam ih zvao rekli su da se uz taj model ne dobija CD...
Poslije toga mi je dosao njihov uposlenik da instalira XP i dodatne programe. Na CDu za dodatne programe nadjemo drivere ali za drugi laptop, Acer Aspire 5315...Sedam-osam od 10 drivera je odgovaralo mom laptopu. Mislim da su svi instalirani pa cak i za graficku s kojom imam neke probleme. Npr. nekad mi spomene da Hardware Aceleration nije ukljucena ali kad to provjerim ona je ukljucena, na recommended. E sad ako neko moze pomoci u vezi ovoga neka mi se javi.

P.S. Graficka mi je ATI 256MB (ne znam tacan model). Kad gledam informacije o grafickoj, na svakom pise <not avaible>.

Veliki pozdrav
harepa50 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 14:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije