|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Posto se bavim prodajom racunara, reci cu vam svoje iskustvo:
Asus - veoma los kvalitet za takvo ime koje su stekli Sony - odlican kvalitet i dizajn, ali mnogo novca Dell - odlican kvalitet i stabilnost Toshiba - koliko para toliko muzike HP - Hp zadnjih godina snizava cene svojih laptopa kako bi se spustili u siroke narodne mase MSI - Dobra cena za konfiguracije, ali dizajn je na 90% modela isti Ja sam danas sebi uzeo MSI, 16 incha , DC procesor, 4GB rama, 320GB hdd, grafika 9300GS 256MB, 2Mpix cam, numericka tastatura na laptopu, Esata, firewire, fingerprint reader, d-sub, hdmi, Giga lan.... Tako reci svi zivi prikljuchci. Izasao me je 430e, i ima 2 godine garancije. U ponedeljak ga dobijam tako da cu videti kako ovaj model funkcionise. Imao sam pre njege isto MSI, samo sto je bio model sa 2GB ram-a i 160gb hdd, koga sam morao da prodam zimus... Sa njim sam imao problem koji je Vaxter napomenuo, ali je resen menjanjem coolera u ovlascenom servisu. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|