|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Banovan!
|
![]()
Simens i Grandia bi trebali biti najbolji na Yu midi onda....mislim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
aman, tu smo druze
![]() mislim da svi ovde vole malo da se sale, ipak bi bilo dobro da ne preteramo meru i ponekad da se ponasamo ki odrasli ![]() (uff, ja se sad izvuko ... ti si na redu ![]() odoh ja da spavam, sutra u 04:30 na posao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne znam sto se zamarate sa tim koliko je ko skinuo?Uvek ce imati onih koji ce da prodaju tudje materijale ali nece se ni oni obogatiti od toga a i ne mozemo mi da ih sprecimo u tome.Ja sam skidao sve i svasta,i demo snimaka ranije a koristim set od 64mb,samo ono sto mi je potrebno a skidam jer volim da imam tih semplova i boja a ne moze sve da se iskoristi.Ja ne koristim ni 2% od toga.Uvek sam mastao da imam kucni studio iako znam da nema nista od toga ali lepo je mastati.Mozda ce trebati mom sinu semplovi,ako bude muzicar kad poraste.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]()
ma nema problema druze zsimo
![]() ja cak i nemam pravo da se ljutim na nekoga, jel nisam nista svoje dao za download. ti programcici koje sam ja ubacio su oni koji su na netu i svi bi nasli kad se malo potrude a to sto nisam dao "svoje" je zbog toga sto nemam a ne sto necu, casna rec! al zbog toga ja gledam da nadjem na druge strane nesto i to sto nadjem i mislim da je kolegama ovde korisno - obavezno dajem ... pokusavam isto ako znam neki savet, da to delim sa kolegama pa da pomognem gde mogu ... nek ti bude mali ziv i zdrav, al kad on poraste ce da izadje neki korg pa 8000 a tvog korga nece ni da gleda vise ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Odomaćeni član
|
![]()
Valjda ce taj pa8000 biti bez nekih falinki,iskreno se nadam.Ko zna na sta ce se svirati za 20 godina kako tehnika napreduje?Od 96 god,kad sam ja poceo da tezgarim na psr28 pa JV35 koja je tad bila super klavijatura,mnogo,mnogo su napredovale klavijature.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Veliki prijatelj foruma
![]() |
![]()
ma nek skine ko sta hoce i koliko hoce dalibore, al barem jedno malko "hvala" ne bi bilo lose ...?
ne meni, ko sto sam reko, ja nisam stavio ni jedan svoj ritam il boju (posto nemam) al ima dosta kolege ovde koji su se mngo mucili dok su te stvari, koje se ovde skidaju, spremili i stavili na download ... jel toliko tesko da se kaze "hvala" nekome ko je to zasluzio? svi koji su ovde nesto postavli u down znaju sigurno da ce se neko naci ko to zeli da skine, inace ne bi stavili svoje stvari u downsekciju jer niko ih nije terao silom da to ucine ... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
predlazem, da se napravi blokada prema postovima, znaci dok ne skupis neki broj postova (ali to sigurno nije broj 10) nemozes skidati nista sa sajta
pozz
![]() |
#49 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.03.2008
Downloads: 346
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ne treba zabraniti skidanje već stavljanje svega i svačega gotovo beskorisnog i bespotrebnog za muzičare! Ispričavam se unaprijed jer znam da će se netko nać uvrijeđen!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Drugar foruma
|
![]()
uvek prepirke i prepirke
![]() |
![]() |
![]() |