|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
e bas tako druze dragobert ... nije uopste bila neka frka, al je problem vec davno bio resen sa onim kablovima koje sam ja "naslikao" ... tacno, falio jos onaj kabel koji kolege zovu printerski il fax zbog onog kockastog usb prikljucka ...
korektno si objasnio upotrebu ovih sprava za pocetni rad u kojoj naravno i psr203 pripada ... ja bi cak i dalje koristio njene boje za neke strajhove il slicno da se kompa barem malo optereti a tako moze i malo sa ukupnog sounda da se radi da bi zvuk dobio malo vise stereo-sliku ... kao sto je drug dragobert reko: psr203 preko midi na kompu, steluj local na off (trebala bi da ima tu funkciju ...) i koristi samplove s kompe ... inace: pozdrav za kolegu dragobert i dobro nam dosao na najbolji sajt za hobi i profesionalne muzicare! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.01.2011
Downloads: 10
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
I samo bi jos napomenu da MIDI to USB adapter potrazite preko aukcijskih sajtova, iz razloga sto cete proci i do 3 puta jeftinije (moze se naci do cca 15 evra), nego da kupujete u prodavnici, i nemojte da vas neko ubedjuje da kupite kabl MIDI to GAMEPORT koji kosta 3-4 evra, osim ako nemate stari SB sa Game/Midi Portom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.01.2011
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
Ja sam skoro kupio PSR-e323 i ima samo midi izlaz. Kabl trenutno kosta kod nas oko 5.000 din.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.01.2011
Downloads: 10
Rekao HVALA: 3
![]() |
![]()
Napisao sam post iznad, pogledaj malo po nasim aucijskim sajtovima, ima za 1500 din da se uzme midi-usb kabl!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|