|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Bubnjevi Bubnjari, oglasite se... ;) |
Pokaži Rezultat Ankete: Elektronci ili Akusticne | |||
Elektronci |
![]() ![]() ![]() ![]() |
26 | 32,50% |
Akustika |
![]() ![]() ![]() ![]() |
54 | 67,50% |
Glasač: 80. U ovoj Anketi ne možete više glasati |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Po meni je akustika-akustika.... Retko koji elektronac moze da se nasteluje da sve komponente na njemu budu dobre....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
tako je spaso ... al pitam se, zasto kostaju ovi rolandovi digitalni po 4-5 hiljadu evra?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa ne znam grandia!!! Al znam zasto neki akusticni Bas bubnjevi i dobosi kostraju po 2000, 3000 eura!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam ,kada sam radio u ekipi sa bubnjarem koji je imao roland td-8,nastelovao mu osmicu da je stvarno super radila,znaci svaki elemenat se super cuo i nije muljao,cak i u losim (betonskim) prostorijama,kao sto se desava kod dosta bubnjara sa td-10.Napravili smo bas dobar i zreo ton,mada bolje je kad ima ziva kontra cinela posto elektronski hi-hat ne moze bas verno da zameni akusticni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
Moj bubnjar ima elektronce Roland...ne znam samo tacno koji model...ali kad vezbamo koristi akusticne...razlika je...elektronci su cistiji, ali bar meni imaju nekako suvise sterilan zvuk nekad mi zvuci kao aranzer a to nije cilj zivih bubnjeva...ispravite me ako gresim ali ne moze sa elektroncima mnogo da se varira u dinamici a da se ne koriguje pedalom ili na mikseti...moj glas ipak ide akustici ( dobro ozvucenoj )...
Kazete da je akustika zeznuta za mali prostor...pa recite mi koji to bend koji ima bubanj i verivatno jos najmanje 3 clana moze da zaradi nesto kad svira za 50-100 ljudi...sem ako nije zurka biznismena? ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio doktor87 za ovaj koristan post: | brajo456 (24.01.2012) |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ma akustika zakon. pogledaj samo "Tokana " iz amadeus band . sta sve radi sa njima , pogotovo prelaze i ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pa sad...
Ne slazem se sa nekim klavijaturistima po razmisljanju na ovu temu... Njima je bitno da im bubnjar ne lupa mnogo iza ledja... E pa drugari ne mozete da se j.... To je jedna poslovica, al' necu sad o tome da ne popusim ban zbog psovanja... ![]() Akustika i definitvno akustika. Svirao sam losu akustiku, pa los elektronac, pa solidan elektronac i sad sviram dobru akustiku... valjda... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|