|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pre 2-3 god,u jednom veoma poznatom restoranu na smederevskom putu,ja i moj bend smo imali nesvakidasnju situaciju,kad je domacin na svadbi bukvalno mislio"niko ne sme da vas bije..............osim mene"!Od prve do zadnje pesme je bila tenzija.Pa zamislite kad se tako domacin ponasa prema vama,sta ocekujete od gostiju.Epilog price je da smo ipak "prosli na vrata i bez batina"za divno cudo od 200 gostiju je samo domacin i naravno njegova porodica bili nenormalni,a ima i izreka"od ludih roditelja,luda i deca"...tako da smo i ispushili za gazu od mladozenje,jer mu "nismo oca ispostovali kako treba"!! Samo se pitam sta smo jos mogli da ga ispostujemo..da skinemo gace da nas j...e,ili stvarno je mozda mislio da ima pravo da nas bije.....mozda je mislio a je to uracunato u pogodbu!! Hvala BOGU pre i posle te svadbe nikad nije bilo nesto ni briblizno slicno,a nadam se da i nece,jer smo stvarno svi mi iz mog benda i previse tolerantni i flexibilni,imamo toliko iskustva da preskakanje preko svog instrumenta poslednja stvar koju bi uradio,naravno sve je OK do momenta kad bi neko krenuo fizicki na mene...eee tad............pocinje zurka!!!!
![]()
![]() |
#2 |
Donator
|
![]()
Setio sam se jedne ovako dobre i poucne price za sve kolege.
Naime video sam od jednog starijeg kolege pevaca koji vise ne peva sta radi pre svirke da nebi doslo do tuce i bilo kakvih problema. On pridje mladozenji i kaze: Ako zelis da ti veselje prodje u najboljem redu vodi racuna o gostima da ne prave probleme u protivnom cu sad kad udje kum prici i udariti mu samar potucemo se izubijamo i neces imati ni kuma ni pevaca na svadbi a samim tim ode svadba u k...c. Pa ti vidi dali ti se isplati. Posmatrao sam kasnije tokom svirke nije bilo ni jednog loseg pogleda medju gostima a kamoli tuce. ![]() poucno zar ne?
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|