|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Bravo brate Sejox.Eto vidis j to nisam nikd radio vidim da je izuzetno korisno.Ja sam sve kao sto kaze drug gjoko u klavijaturi preradjivao i rdio.
Izuzetno korisno, za ovo ide zahvalnica! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
ne ne, niste razumeli pitanje odnosno problem koi covek ima. Evo pojasnicu malo: na primer, sam ritam je uradzen u 4 takta a njemu su prva dva takta malo nize jacine nego druga dva takta,i sve se to nekako tako vrti. E sad u cemu je problem, to se i meni jednom desilo.Sad pustam klavijaturu i upravo cu videti kako se to radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
znaci evo ovako: izaberes taj problematican ritam, ides taster RECORD pa onda Record/Edit Current Style pa izaberes varijaciju i traku koja je problematicna ako nisu svi, pa pritisnes taster MENY i na displeju izaberes Event Edit i kao sto je na sliku pokazano znaci ne note nego ispod Type gde ti pise Ctrl u nizi gde je Value2 100, listas na dole i trazis da ne ima jos jedan takav Ctrl izmedzu taktova a sigurno ima i obrisi ga Delete to ti je kontrol za volume, znaci treba da ostane samo onaj prvi sto ti je obelezan. To uradis na sve trake ako ima potrebe i na kraju izadzes iz Event Edit mod zapamtis i zavrsio si posao. Nadam se da sam pomogao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala na odgovorima! PozZ
![]() |
![]() |
![]() |