|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@nehija
Ako pritisnes enter onda iskljucujes promene(discard change) koje si napravio,nego treba da pritisnes write pa onda iz menija style i eto.Fakticki ti nisi ni pokusao da snimis ono sto si radio nego si jednostavno hteo da promenis ritam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.03.2009
Mjesto: Čačak
Downloads: 270
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA50
![]() |
![]()
Da sad je u redu znaci odradim ga u useru pa ga onda memorisem u performance! HVALA puno Boki kad budem navracao u Pirot zvacu te na pice!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Ma nema problema ja ce si pustam!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ne smem sa sigurnošću od 100% da tvrdim ali sam 99% siguran da su E i L verzije Rolanda GW8 i hardwerski različite,tačnije razlikuju se u jednoj banci semplova ubačenih u njih...bilo bi dobro ako bi neko imao tu "latin" verziju pa da pogleda šta je ponudjeno od boja u toj dodatoj banci zvukova,ali čisto sumnjam da se to može samo softverski rešiti pa da sprave budu iste...
...inače ovo je pokušaj da dam odgovor kolegi @Mladenkom koji je postavio ovo pitanje ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Kao sto sam vec rekao u prethodnoj verziji os-a za GW8-E je bilo posebno verzija os-a 1.30 i Version tone 1.00.Sada u novoj verziji ne pise koja je verzija tonova.Ovo navodi na sledece zakljucke .U toj banci ima dosta boja ali ja mislim da su ipak softwerski ubacene i to ne kao deo operativnog sistema sto je prakticnije i takodje opravdava nisku cenu klavijature.Da ne govorim o tome sto je podlozno eventualnim kasnijim promenama.
Ako su ove pretpostavke tacne nije tesko zakljuciti koji su naredni potezi Rolanda u dogledno vreme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Izgleda da ni oni sami ne znaju koji će im biti potezi...više od godinu dana nakon izbacivanja modela GW8 puštaju OS koji spravu čini iole operativnom u odnosu na osnovnu verziju koja je bila potpuno neupotrebljiva...nakon ovoga je sve moguće a sigurno da i ova verzija SW nije konačna reč jer kvalitativno ono što je tonski ubačeno u GW8 svakako zaslužuje mnogo bolju softversku podršku...o tome sam još davno pisao...
![]() ...ali "oni" ne čuju... ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Biiizmis je to.Evo sta ja mislim o tome.Gw8 je klavijatura koja je osmisljena da se dugo prodaje u skoro svim delovima sveta i da bude dostupna svim drustvenim slojevima.Na koji nacin je to moguce?Jedino stalnim uvodjenjem "novina"!Prva faza su kljave sa ritmovima i bojama koje su specificne za svako trziste pa samim tim i interesantne za odredjen broj kupaca.Druga faza je novi OS koji ovaj workstation pretvara u "aranger" takoreci,na ovaj nacin se ne samo odrzava vec i povecava potraznja za ovom klavijaturom.Ukoliko su ove pretpostavke tacne sledeca faza bi mogao biti novi set boja za koji ja mislim da ce se naplacivati.
Mozda sam preveliki optimista sto se tice poboljsanja kvaliteta GW8(sto je babi milo....)ali realno gledano klavijatura je morala biti hardwerski opremljena da prezivi ovakve softwerske promene! p.s.Jos kad bi neki haker razbio OS pa da mi sami ubacujemo stylove u World sekciju po zelji na nacin na koji su ubaceni ovi Gold stylovi!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|