|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Donator
|
![]()
Pa da ali u pa 800 80% su sve delovi made in Kina pocev od Ram memorije do display-a. Ima da sviramo na kineze pa da se pusi.
![]()
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.09.2008
Mjesto: Koeln / Njemacka
Downloads: 167
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg PA600 i LE Black-edition
Interesi: muzika, comp. itd
![]() |
![]()
Nije moja pra-pra nena dzabe govorila da ce doci vrijeme kada ce zuti mravi zavladati svijetom
![]() a to vrijeme se polako primice, gdje god okrenes "made in china" znam da sada odlazim daleko od teme ali kad smo vec kod kineza onda mi svako toliko naumpadnu te rijeci starih ljudi koji su u svoje vrijeme puno sta znali, mogli da predvide i dodju u iskusnje i sa mnogo manje tehnike nego mi danas pa uz to bili zadovoljniji i vise snage za zivot imali... ![]() sto se tice kineza, skidam im kapu...jer su ljudi snalazljivi i lukavi osvajaju svijet bez rata...h ehe, kod nas u ex-yu u najteze vrijeme oni stizali kao izbjeglice a sad drze svoje butike i to u prostorima kao sto su kod nas nekada bile robne kuce itd. da nenabrajam...a film se nastavlja ![]() h eheeee... ![]() pozzzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Problem MADE IN CHINA je u tome da je cjeli svjet spuco svoju proizvodnju kod njih jel su jeftina radna sila a ih ogromno...A nisu pomišljali da ti mali žuti ljudi imaju za 20% razvijeni mozak od bjelaca i da će tu tehnologiju preuzeti...Pa dan danas prave sve moguće kopije i fakove...A št aje najgore neke kopije ili duplikati su u nekim primjerima mnogo bolje napravljeni od "originala"...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korga, korisnike, sve |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|