|
![]() |
#11 |
Banovan!
|
![]()
Zanimalo Muju kako da napravi crnu djecu. I šeta on tako Sarajevom i sretne jednog crnog Unprofor-ovca i pita:
- Ej crnjo, kako tebi uspijeva da napraviš crnu djecu? Pita ga crnja: - Mujo, dal imaš ti možda batinu barem od 25 cm? Mujo pogleda u gaće i kaže: -Ma nemam baš od 25 cm. - A da li ima tvoj obim barem od 9 cm? Mujo pogleda opet i kaže: - Ma nemam baš od 9 cm... - Eto vidiš, ulazi ti svjetlost ----------------------------------------------- prica covjek plavusi vic... i pita je- ''Znas li sta plavusa radi na dnu mora ?'' plavusa razmislja , i na kraju kazhe- ''Ne znam, sta...?'' chovjek radi- ''Pusi kitu'' tu plavusa da umre od smijeha... podje ona doma, zovne drugaricu, takodje plavusu, da joj isprica strasan vic sto je cula danas... i pocinje plavusa- ''znas li sta plavusha radi na dnu mora ?'' drugarica plavusa razmislja razmislja, kaze- ''ne znam, sto.. ?'' -"PUSI KUR*C" ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------- Jedna zena ima veliki problem,uzasno smrdi,te stoga ode da trazi pomoc. Prvo ode kod doktora i doktor joj kaze: "Izvolite,sto ste trebali?" - " Vidite doktore,imam problem. Ja uzasno..." Doktor je prekide na pola,i poce da je sutira i govori:"Mrs odavde,kako bazdiiiiiiiis" Zena u ocaju otisla da potrazi pomoc kod hodze. On joj kaze: "Izvoli kceri,kako ti mogu pomoc?" -" Vidite hodza,imam problem. Ja uzasno..." Hodza je prekide na pola,i poce da je sutira i govori:"Mrs odavde,kako bazdiiiiiiiis" Zena na kraju otidje u crkvu da se pomoli za pomoc. Kleknu ispred razapetog Isusa Hrista i rece:" Boze,molim te pomozi mi,uzasno smrdim." Kad najednom statua ozivje,i Hrist progovori:"Hocu kceri,ali da bih to uradio,moras ti meni prvo pomoci." Ona se tu ozari,i rece:"samo mi reci kako,i to ce bit ucinjeno!" Isus joj kaze:"Izvadi mi ovaj exer iz desne noge" Ona to i uradi,a Hrist ce na to:"Mrs jadnaaaaa,kako bazdisssss",sutirajuci je nogom ----------------------------------------------------------- Muva se zena po sexy shopu i gleda gleda,pa pridje jednom prodavcu: - - Kupila bih nesto * * Sta gospodjo? - - Pa Kupila bih 3 vibratora. ** Koja 3? - - Pa uzela bih onaj bijeli,onako fin je srednje velicine i dobar da me zagrije,pa bih uzela onaj zuti malo duzi da uhvatim ritam i uzela bih i onaj crveni koji je debeo i velik. ** U redu gospodjo,za bijeli se slazem,kvalitet je odlican i vibrira dobro, Zuti takodje,odlican je za duzu upotrebu a i praktican je jer mu baterija dugo traje... Ali u vezi protivpozarnog aparata moram da pitam sefa... -------------------------------------------------------- Pitao peder pedera ima li posla, ovaj mu odgovara: Ima da nemam kad prnut'. ------------------------------------------------------------ Dolazi Zemunac iz inostranstva i hvali se po kraju kako je karao crnkinju. Pitaju ga ortaci da opise kako je bilo. Kaze on kao karam ja nju i ona odjednom pocne da vice dipr, dipr. I ja sta cu brate dnempr. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|