|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo trebalo mi je cetri pet dana da malo analiziram ovaj aranzer koji sam
uzeo umjesto PA-50. Odmah da kazem na startu da je ispunio moja ocekivanja, prvenstveno kad je u pitanju taj tzv SOUND koji je kod ove klavijature odlican pogotovo u odnosu na korgove aranzere a pogotovo u odnosu na PA-50. Prednosti u odnosu na PA-50: - lijepsi i moderniji dizajn - kvalitetnija izrada tastera i tipki klavijature - kvalitetniji displej - usb port i host to computer usb - koristi memori stik sa kojeg vuce sve u momentu + smartmedia card - bolji sound i kvalitetnija sinteza boja - bolji interni zvucnici - jednostavnije pravljenje ritmova i boja - neogranicen broj registracija (performansi) - multipadovi Nedostaci ( po mom misljenju) - potenciometar za razdvajanje lijeve od desne strane (slider) - nemogucnost koristenja drum kitova iz neke druge serije psr(osim standardnih) - puno manje materijala u odnosu na korga Eto to je otprilike sto sam uspio u ovom trenutku da se sjetim! Jedino kod korga tj PA-50 je bolje sto ima mogucnosti importovanja svega i svacega (drum kitova, programa, performansi itd.) Ovo sam napisao da bi istakako svoje misljenje, a ne da potaknem prepucavanje korgasa i yamahasa! Ako sam negdje pogrijesio ispravite me. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|