|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
Pozdrav Kolege
Bio sam na saem muzicke instrumenete.Probao sam Korg pa800 i mogu da kazem da je bolji zvuk nego na Pa1x. Pa800 ima 16 Oscilatora dok Pa1x ima samo 5.To je razlika kao da vozis BMW 2000kubika sa 150konja i BMW sa 5000Kubika i sa 300 konja.Znaci bolji Sound Cip,bolji filteri,efekte itd..... Pa800 ima za svaki kanal(Bubanj,Bas itd...)poseban EQ sa Visoki,Mid i bas. 3 USB od koje mozes koristiti za USB Memori Stik ili da povezes PC sa klavijatura i da koristis kao Midi Key,znaci netreba vam Midi Interface. Da ne pisem o druge razlike o ROM i Ram memorije itd...Pisao je vec Nedim. Solo boje kao Sax,Klarinet,Truba itd.. se bolje cuje na Pa800. Ima duet Funkcije sto znaci: Imas 2 sounda u jedan performanci,ALI,kad uhvatis sa dva prsta kao da sviras terca,svira jedan sound np. harmonika dolni ton C a np. truba gorni ton E itd..... i puno puno novosti sto Pa1x nema. Kome netreba CD,MP3 Decoder,EXB Bordove onda je Pa800 bas super Klavijatura za dobra Cena. Moram da priznam da mi se boja i mene nesvida. Pozdrav Gago |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa800 |
|
|