|
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.08.2008
Mjesto: HR
Godina: 34
Downloads: 242
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa 800
![]() |
![]()
Nakon nedjeljne mise, obrati se žena župniku: "Velecasni, cula sam da ste i
vi ljubitelj ptica, pa sam mislila da biste mi možda mogli pomoci u vezi ovog mog malog problema. Naime, imam dvije ženske papige koje su mi jako prirasle srcu, ali problem je u tome što su od prijašnjeg vlasnika naucile reci jednu prostu recenicu od koje ih nikako ne mogu odviknuti!" "Koju recenicu?", upita svecenik. "Znaju reci samo: -Bok, mi smo prostitutke. Jeste li za malo zabave?", odgovori crveneci se žena. "Pa to je stvarno strašno", kaže svecenik, "ali mislim da imam rješenje za taj vaš problem. Dovedite svoje papige kod mene, pa cemo ih ostaviti neko vrijeme s dvije moje muške papige koje po cijeli dan mole krunicu i citiraju dijelove Biblije." "O, puno vam hvala!!", sretno ce žena. Sljedeceg dana žena dovede papige kod svecenika i ovaj ih unese u prostoriju sa svojim papigama. Nije ih ni postavio na stalak do svojih, a ženine dvije ce uglas: "Bok, mi smo prostitutke. Jeste li za malo zabave?" Na to se jedna od svecenikovih papiga okrene drugoj i kaže: "Stari, bacaj krunicu.. naše su se molitve ispunile!"
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|