|
![]() |
#21 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]() ![]() Ajd jedan kratak rezime. Yamaha EMX-5000, Powermixer s visokom ocijenom Bas bin Yamaha 18" - vrlo, vrlo visoka ocjena Satelit (Srednjetonac 15" + horna) Yamah - jako dobro. Ovo u kombinaciji radi isto kao i Dynacord Powermate u kompletu sa svojim zvučnicima. Ako vam je sound na tome loš, onda žalim, ne znate radit s miksetom. Navedena Yamahina kombinacija (ganz nova) košta oko 4.500 €. Žao mi je sad samo što neznam napamet naziv serije za zvučnike, znam samo da su bas binovi 2X1000 W i da su sateliti 2 X 400/800 W (ovisi o omaži na koju ih priključuješ). Mackie VLZ - kod mene uvijek bio i ostao Mercedes. Ako imaš prigovora na Mackie, onda ili si kupio pokvarenu robu, ili neznaš na njega radit. To je mikser koji meni ama baš nikad nije zaferco, na kome mi se nikad nije javila mikrofonija, a štimao sam sound s mikrafonom pred zvučnicima :o . Neću se više ovdje prepucavat s vama, imam pametnijeg posla. :wink: BTW, u više od 20 godina muzičke karijere imao sam prilike isprobati svakojake razglase i mogu vam samo reč da rang po mom ukusu ide ovako što se tiće razglasa : 1. Dynacord Stage Mate - Dynachord Basevi + EV sateliti (najbolji sound koji sam ikad imao na live stageu) 2. Mackie VLZ + Carvin Vega pojačalo - Dynachord Basevi + JBL ili RCF sateliti 3. Dynachord Powermate - Dynachord zvučnici 4. Yamaha EMX-5000 - Yamaha ozvučenje 5. Soundcraft Spirit Folio - RCF Basovi + Zeck sateliti Promašaji su : 1. Yamaha 01V ili 03D 2. Beringer Eurorack 3. Bell (zadnja serija) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ozvucenje |
|
|