|
![]() |
#10 |
Belaj boy
|
![]()
U Svetu se kaže "Dragi kolega, dugo se nismo videli."
U Srbiji se kaže "De si, pizda ti materina!" U Svetu se kaže "Gospodin je veoma obrazovan." U Srbiji se kaže "On je peder!" U Svetu se kaže "Izvini, ali malo sam te duže čekao." U Srbiji se kaže "Gde si, jebo te!" U Svetu se kaže "Mislim da niste dobro sagledali sve aspekte ugovora." U Srbiji se kaže "Jebem te ćorava!" U Svetu se kaže "Mora da se šalite." U Srbiji se kaže "Sereš!" U Svetu se kaže "Prijatno!" U Srbiji se kaže "Diši malo!" U Svetu se kaže "Vaša sekretarica je vrlo simpatična." U Srbiji se kaže "Jel jebeš li to?" U Svetu se kaže "Koju funkciju gospodin ima u firmi?" U Srbiji se kaže "Koji je on kurac?" U Svetu se kaže "Trenutno nismo zainteresovani za reklamu." U Srbiji se kaže "Koji će mi kurac reklama?" U Svetu se kaže "Smatram da njegovo mišljenje ne treba uvažiti." U Srbiji se kaže "Ko ga jebe!" U Svetu se kaže "Ovaj projekat je lako ostvarljiv." U Srbiji se kaže "To je pičkin dim." U Svetu se kaže "Nismo u mogućnosti da vam damo robu na odloženo plaćanje." U Srbiji se kaže "Dam ti kurac na odloženo." U Svetu se kaže "Taj zakon ne treba uvažavati." U Srbiji se kaže "Jebo zakon!" U Svetu se kaže "On nema mnogo uticaja." U Srbiji se kaže "Moze mi ga popušiti!" U Svetu se kaže "Hvala!" U Srbiji se kaže "(u YU taj izraz ne postoji u rečniku)." U Svetu se kaže "Izvinite!" U Srbiji se kaže "Jebi ga!" U Svetu se kaže "Neću." U Srbiji se kaže "Hoću kurac." U Svetu se kaže "Zašto odbijate daljnju saradnju?" U Srbiji se kaže "Koji ti je kurac?" U Svetu se kaže "Ne bih se složio sa Vama." U Srbiji se kaže "Jebo ti tu priču." |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|