Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 19.01.2009, 12:55   #21
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Oduvijek je Pa80 vrijedio 2 LE-a. I taj odnos stoji dan danas. Pošto je TR samo malo bolji LE ja primjerice danas za ganz novi TR nebih dao više od 650 €, a svoj Pa80 s 2 flash kartice i HDD nedam ispod 1.350 € ni pod razno. Računica ti je jasna. Imao sam TR i prodo sam ga nakon 7 dana čim sam vidio da se samplovi moraju učitavati i po 20 minuta. Na KORG Pa80 nemam tu memoriju (samo 16 Mb) za samplove, ali čim je uključim spremna je za rad i ne hebe me nikakav pad napona il kurcšlus na kljavi. S druge strane samplovi na TR-u se ništa bolje ne ćuju nego na Pa80 i što je najveći štos Pa80 čita samplove i od LE-a i TR-a koje su mlađe kljave, a uz to ima i ritam. S 2 kartice imam sve ko i najbolje napucan TR. Nema šanse da će ti itko pametan dat Pa80 za TR-a 1 za 1. Malo sutra. Eventualno ako je taj Pa80 prošo sito i rešeto i u poluraspadnutom je stanju. Ta je kljava nova koštala preko 2 soma €, a TR nikad nije košto više od 1.000 €.

Favoriti

Oznake
korg, pa80

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 22:02

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije