|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#24 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
...ajd kad je već ovakva tema otvorena, da pitam ako netko zna...
Kupim PS3, igram 3-4 tjedna i od tad nikako. Problem; Tom Clancy's Rainbowsix Vegas 2 ...igrao u paru, stigli u neki čudni level na kojem samo stojiš skoro pa na mjestu kod nekakve žičane ograde i gledaš kako teroristi izlaze iz neke kuće i samo lagano pucaš u njih... igrali sat vremena, skoro ponestalo municije, ali ni traga raspletu, a ni strpljenju više pa odustali. Da li netko poznaje to? Ništa se ne događa, samo stojiš i pucaš... Ratchet Clank ToolsOF Destruction ...to je bila prva igra koju sam igrao, supruga i ja se zarazili, međutim, što smo znali, to smo otpjevali... prešli sve fino redom i sada došli u fazu kada je moguće ići bilo kuda kiki svuda ali ništa se ne događa... samo lagana šetnja po planetima i moš' odat tako tri dana - ništa! (u jednom trenu sam kupio nekakav lik snješka da budem kao "on") možda me to sje.. pa nema para za nešto... ma nemam pojma... Ugl, ako netko pozna igrice nek se javi! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, playstation |
|
|