|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.03.2007
Downloads: 729
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Mozda glupo zvuci ali dok sam imo Rolanda JV-50 sa ocajnim tipkama funkcioniralo je super.
Ovako Napravio samod drveta kalup u koji sam rastopio olovo i napravio utege jednake veliciine tako da su bili i jednake tezine (nisam sto posto siguran jel u grame), od kojih sam prvih par brusio i neznam sta radio dok nisam dobio neku dobru tezinu i te utege sam lijepio ispod tipki., posto je taj JV imao tipku kakvu je imao na federe sam jos stavio i gumice male koje su ga pojacavale da tipka bude tvrdja.. To je radilo super i nemogu vam reci da je tipka bila kao na M1, T3 i sl, ali je bilo jako puno slicno toj tipki. Usporedjivo sam sa koleginim M1 tak da znam. E sad posto mi je izasla garancija od TR-a, planiram to napravit i na njemu. za njega sam mislio pravit nove utege, ali posto sam sa JV-a skinuo kad sam ga prodavao, sacuvao sam ih, i sad sam ih priljepio (ali samo samoljepljivom trakom tak da ih mogu skinuti bez ostecenja), i isto rade super samo posto je tipka tvrdja nego na JV-u, mislim napravit skroz malo vece utege tak da budu malo tezi. Sad me zanima jel to moze sta stetiti funkciji tipke, aftertouchu ili mozda necem drugom i jel mozda neko radio pa ima nekakvih problema. Na JV-u nisam imo bas nikakvih problema
Favoriti |
Oznake |
otezavanje, tipki, tru |
|
|