|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#23 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]() Citat:
Da sam skidao odavdje pa stavljao na svoju klavijaturu, daleko bi dogurao, nema šta. Da nije bilo nekoliko dobrih ljudi i onih od kojih sam kupio, ne bi nikad napravio set taj. Al da sam odavdje skidao, jesam. A da sam izvukao nešto strašno korisno, e pa to nisam. I onda zatražim tu Style Works i gledate me ko' najgoreg neprijatelja. Kao one dječje fore "Reklamirat ih samo možemo s tim". Pa ne bi ništa rekao da ste vi napravili Yu-midi Works, pa ono... BTW, možete se sakriti iza prave stranice od koje je ova kopija, a znaju svi na koju stranicu mislim. Mogli ste bar drugo ime dati, a ne samo staviti crticu. I ako se stranica zove YU-MIDI, znači u naslovu je MIDI, ne razumijem zašto se ne bi smjeli midi fajlovi stavljat (meni ne trebaju, ali nekom možda da). To je kao da nazovete stranicu wolkswagen.com a stranica je o BMW-u napravljena... I da, oprostite što reklamiram dotične proizvođače automobila, ne želim ih promovirati ovim putem, ovo im je besplatna reklama... Al dobri ste majke mi... |
|
![]() |
Favoriti |
Oznake |
clanoveprocitati, obavestenje, obavezno, sve |
|
|