@branoy
Hehehe...Ovo je bilo meni upuceno!Ma boli me uvo za Lackovica i slicne pevace!Ja kralju imam iza sebe 5 festivala i nekoliko nagrada i izgradio sam svoj imidz kod publike da ja pevam sta ja hocu i sta ja izaberem!I svirao sam i po Novom Sadu i po Beogradu i u Uzicu i po primoriju i po planinama i za tvoju BL imao 10 onuda i neznam ti sa kim od pevaca nisam radio i nikada u mojoj muzickoj krijeri koja dosta dugo traje jer sam mlad krenuo u kafanu,niko mi nikada nije trazio ni jednu pesmu od Rada Lackovica!A druga stvar koju cu ja preporuciti pevacima je da pevaju samo pesme koje im leze i tacka,jer jedna lose odpevana pesma ce da ostavi jaci utisak kod publike nego 10 dobro otpevanih!Daleko od toga da mi je reprtoar slaba strana,davno sam prosao kafanu i da sam ostao na tom nivou da pevam sta stignem nikada u zivotu ne bi napravio ovo sto sam napravio,ostao bi u istoj kafani i tu bi zavrsio karijeru!Hvala ti na savetu ali lose me savetujes!E sad izvoli ti radi sa tim pevacima koji mogu da pevaju sve i svasta(a takvih kvaliteta koji pevaju sve je vrlo malo tipa pokojni Tose,Cola itd) a ja cu raditi ono sto sam i uvek radio da se ne ubedjujemo vise ovde
Promijenjeno od Marco7 (03.11.2008 u 15:54 sati)
|