Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 02.11.2008, 22:05   #11
ivan tr
Drugar foruma

ivan tr's Avatar

Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
ivan tr befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Zaista mislim da nije lepo od coke 357 sto je moju privatnu poruku njemu upucenu stavio ovde u temama. Ja nisam mislio nista lose, cak sta vise nije mi ni bila namera da to prodam i da unovcim. Ja sam samo hteo da se pohvalim kako je taj program zaista jako dobar i siguran sam da nema niko nesto takvo. Posto vidim da me i neki uporedjuju i sa draganom radicem, hteo bih samo da dodam da sa njim nemam nikakve veze. Ja sam samo hteo da sa svima koji imaju tyros 2 iz tog svog programa nesto zamenim sa nekima od kolega ili da pomognem na neki nacin sa nekom bojom ili ritmom. Namera mi nije bila da to prodajem. A sto se tice te licence ja sam to cuo od coveka od kog sam kupio klavijature. Da on i jos jedan njegov kolega iz beograda imaju taj set i da su ga na neki nacin zastitili i da ga nikom ne daju. Takodje me je upozorio kada mi je prodao tu klavijaturu da taj program ne sirim dalje jer mogu da me tuze. A kako i zasto to zaista ne znam. Inace yamahu sam kupio pre mesec dana, pre nje sam imao pa 80 i korg tr. Pa sam je prodao pre nedelju dana jer nisam mogao da se snadjem jer sam godinama svirao korga. Hvala svima koji su me lepo ovde uvredili i stekli pogresno misljenje o meni, a posebno kolegi coke 357 koji me je skroz pogresno razumeo.
ivan tr je offline  

Favoriti

Oznake
hteo, kaze, ovim, pisac, sta

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 18:16

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije