Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 30.06.2006, 08:58   #11
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@ Cevap

Pozdrav prijatelju !

Slažem se stime što si reko da ne sviramo isto. To je garant 100 % istina. U repertoaru imam oko 1.200 pjesama. Možda bi ih bilo i više no neke odavno više ne prolaze.

Od tog repertoara oko 350-400 su stari narodnjaci (samo HIT-ovi) i Turbo folk. Ostalo otpada na zabavnu glazbu, rock i tehno i nardonu glazbu hrvatskog podneblja (Zagorje, Slavonija, Dalmacija ...)

Iako želim da svaku pjesmu što vjernije odsviram orginalu ipak se ne zamaram s time da se sad svaka udaraljka čuje u svakoj pjesmi. Bitno mi je da je ritmički i akordički pjesma točno odsvirana, da raja prepozna pjesmu takoreći već nakon prva 2-3 takta.

A što se tiće Pa1X, prijatelju ja ne osporavam njegove kvalitete i činjenicu da je bolji što s obzirom na cijenu i tehničke karakteristike mora i bit od Pa80. No kako sam rekao, za ono što radim dovoljan mi je i i30 samo da ima sampler u sebi. Ovako je Pa80 barem meni a vjerujem i većini svirača ovdje ispao idealan u pogledu uloženo dobiveno. Prijatelju ipak sagledaj činjenice i reci koji je najprodavaniji model od Pa serije kod nas pa i u svijetu. :wink:
A to što je neko gore i napiso, da je Pa1X samo 500 Eura skuplji od Pa80 da bi ga uzimali svi, je istina. Ali dok ovako moram doplatit još jedan Pa80 onda mi je bolje da to pojedem i popijem
kreso je offline  

Favoriti

Oznake
ljudi, nemojte, ovim, pa1x, varat, zajebancijama

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 09:17

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije