Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Alati tema Display Modes
Star 11.10.2008, 00:33   #34
justhogar
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 17.09.2007
Downloads: 180
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
justhogar befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Marco7 Pokaži Post
Pazi ovako ja sam odustao od rasprave da ne bude posle evo ga on je najpametniji i on sve zna tako da nisam se ni trudio da objasnjavam zasto svi rade tako,sigurno je da ne rade bez razloga!Jer sad ako krenemo ode tema tamo gde joj nije mesto i kao sto rekoh midi cu raditi u Cubase-u a cim dodje vreme za mastering i konacnu produkciju radicu je u Nuendu!Eto toliko od mene na ovu temu!
samo da dodam da znam dosta ljudi koji se bave porukcijom, i niko od njih to ne radi... ni ja ne zelim da se raspravljam, ali moram jos jednom da skrenem paznju na to da mozes sve zavrsiti u nuendu ili cubase... nece biti nikakvog poboljsanja... toliko od mene u ovoj temi
justhogar je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
cubase, ili, nuendo

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 12:08

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije