Nisam ni na cijoj strani oko ovog pitanja ali cu dodat svoje iskustvo,kupio sam PA800 prvenstveno zbog aranzera a da i dalje koristim LE e onda konto sam vremenom na PA800 bez zurbe polako dotjerivat boje kao sto sam imao na LE-u pa da ostanem samo na PA800 i stimo..i stimo..i stimo....... i nikako mi to ne zvuci isto, konvertovo PCG-e, efekte prepisivo parametar po param... Volio bi da vam nekom ko ima obje klavijature a tvrdi da mogu zvucati isto posaljem par boja od LE-a (PGC od ROM-a su boje) da mi ih podesi na PA800 da me ubijedi da je moguce. Ovde u mojij okolini ima bar 5 kolega koji imaju PA800 i LE ili TR sta je sad to neznam. Moj jaran Muske iz dobro poznatog benda RITAM NOCI (ljuba,viki,dragana,saban....) otisao za svicersku da odradi sa Ljubom neke nastupe i ponese samo PA800 (inace radi na LE) i kaze kad se vratio " NIKAD VISE LIJEPI MOJ TRITON" e sad dali se vrijedi sa "nekima" ubjedivat da mogu zvucati isto neznam bas. A evo ja sam dao prijedlog da mi neko dotjera na 800ki par boja sa LE. Pozdrav svima
|