Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Sport

Sport U zdravom telu zdrav duh, uh...

Alati tema Display Modes
Star 03.07.2008, 09:56   #23
blatusan
Suludi Moderator

blatusan's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2005
Mjesto: Stuttgart
Godina: 37
Downloads: 631
Uploads: 13
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa2x, Korg Pa4x, Korg triton classic ( sa moss )
Interesi: Muzika, Fudbal,Zene,Pive
blatusan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
blatusan pošalji poruku preko MSN messengera blatusan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Svaka cast care! A sto se tice nas dakle BiH ima puno seratora i gladnih ociju pa se daju podmazat svugdje jos se sami nudi kolko sam cuo a ujdeno dirigovanje i volja je jako vazna...sto vecina nasih mislim gleda materialisticki prvi Salihamidzic...kolko je puta izostvaio utakmicu radi Bayerna jer nece da se sikira sa nasim a i bayern ga hrani to jest hranio...Ne samo za BiH nego sto kazes za sve ostale YU zemlje! A Spanija neznam dal je zasluzeno pobijedila il ne znam da su lijep nogomet pruzili kolko tolko dok svabe samo gledaju neke taktice i psihologiju neku i sve preko PC racunaju i brate nek ovi sto su po svabij kazu kako su se kurcili ma za neizdrzat je bilo....ko da se svijet oko njih okrece i svako drugi je nula prema njima i za sve imaju izgovor! Kad svabo napravi faul nije trebo bit i o tom komentarisu non stop a kad neko drugi na njim faul napravi...lete deru se bune se i ako nije u kaznenom traze penal u toms mislu barem! A sto se ismijavaju nad drugim to je nenormalno i drago mi je sto ih je Spanija tako biejdno nabila uhhhhhhh!!!
blatusan je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
rezultat, tipovanjenemackaspanija

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:03

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije