|
![]() |
#4 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.12.2005
Downloads: 105
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
Hvala za odgovor i tebi i drugaru sto je jos pisao. Ovako imao sam dve klavijature tj. dve yamahe dx11,sad mi je ostala samo jedna drugu sam prodao,i kod te jedne je bilo isto tako kao sad kod ove i nekako se popravilo al menjo sam ja ram baterije kod obadvije mozda sam bas tad i popravio(znam sve to uraditi i zalemiti). Sad trenutno kod mene je bas to sto si ti rekao neka kineska slova i neki znakovi sto se kaze nista nisacim,al izlaz nije jer se na nekim tim znakovima cuje nesto kao samo zuji i ta i za pojacavanje slideri rade isto. Ali kad ubacim karticu na kojoj imam vec boje koje su ok isto ne rade ne cuju se ali pisu imena boja i sve samo sto eto ne sviraju- mozda treba nesto podesiti drugo na klavijaturi ili je bas ta ram baterija pokvarena. Klavijaturu nisam palio jedno pola godine i pre mi je sve radilo i sad kad sam je upalio to se desilo. Kad bi promenio tu ram bateriju da li bi radilo sve kako treba. Hvala jos jednom i cujemo se ako sta vama zatreba, sto znam tu sam da vam kazem. poz uzivajte! |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dx11, yamaha |
|
|