|
|
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.02.2008
Downloads: 63
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Imam obican W.V (Laptop je i kod mene Ac.TrMtE7520)! Nikakav H.Premium ili Ultim. Mada su ovi novih bolji..
Fulldiscant i FX ti je najlakse... neces vjerovati da samo preko obican office se to radi... sada se nemogu sjetiti kako se zove bas taj program sto ga ima for FREE na download.com a ja imam sve kodove.. Kada to installiras onda aktivras preko wordpad kod: @89658 @ 968963 @ 86528 @15636!!! 635963@ 6325963 ph34r Fulldiscant Memory !@!62635666335666!@! Usparas /snimis ovaj kod kao CMD.EXE OBS!!(NE CMD.BAT.FILE ili CMD.Kommand)!!!! Poslje toga uzimas jedan CD, snimis sve ovu funkcio na CD od Wordpad. Isklucis komp, i poslje ga uklucis i ujedno stavis CD.. i posle ono samo sve radi.. ti samo kliknes 2 puta na "NEXT" i jednom na "FINISH"! i GOTOVOOOO imas PUNU VISTU bes problema!! Nije istina da je XP bolji, to je samo stvar navike.. ljudi su se na Mellenium, 2000 i XP navikli jer sve izgledaju i funkcionisu kao Win98 i Win95. Vista je nov operativni sistem sto nazalost nije puna installirana.. (WV. Ult. i H.premium je bolji). BOlji je XP jer netrebas nista cackati u njemu sve jke jednostavno kao sto je bilo na ove ostale starije programe.. ali kad se VISTA sredi mnogo je bolja nego XP. Stvar je ukusa i navike, - jel XP bolji ili nije??? Meni je Vista do sada najbolja.. Ja sam inace Creacker (i Muzicar naravno) za tacno 57dana imam sansu da udjem pod rank Inovnorm-Hacker... Koristite to sto vam je najlakse i to sto radi kako vama odgovara.. Zuki-Korg! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
awave, vista or sw |
|
|