Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software > Editori ritmova

Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste...

Alati tema Display Modes
Star 26.05.2008, 21:57   #11
Zuki-Korg
Banovan!

Registrovan/a dana: 17.02.2008
Downloads: 63
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Zuki-Korg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Imam obican W.V (Laptop je i kod mene Ac.TrMtE7520)! Nikakav H.Premium ili Ultim. Mada su ovi novih bolji..

Fulldiscant i FX ti je najlakse... neces vjerovati da samo preko obican office se to radi... sada se nemogu sjetiti kako se zove bas taj program sto ga ima for FREE na download.com a ja imam sve kodove.. Kada to installiras onda aktivras preko wordpad kod:
@89658
@ 968963
@ 86528
@15636!!!
635963@ 6325963
ph34r Fulldiscant Memory
!@!62635666335666!@!
Usparas /snimis ovaj kod kao CMD.EXE OBS!!(NE CMD.BAT.FILE ili CMD.Kommand)!!!!

Poslje toga uzimas jedan CD, snimis sve ovu funkcio na CD od Wordpad. Isklucis komp, i poslje ga uklucis i ujedno stavis CD.. i posle ono samo sve radi.. ti samo kliknes 2 puta na "NEXT" i jednom na "FINISH"!
i GOTOVOOOO imas PUNU VISTU bes problema!!

Nije istina da je XP bolji, to je samo stvar navike.. ljudi su se na Mellenium, 2000 i XP navikli jer sve izgledaju i funkcionisu kao Win98 i Win95.
Vista je nov operativni sistem sto nazalost nije puna installirana.. (WV. Ult. i H.premium je bolji). BOlji je XP jer netrebas nista cackati u njemu sve jke jednostavno kao sto je bilo na ove ostale starije programe..
ali kad se VISTA sredi mnogo je bolja nego XP.

Stvar je ukusa i navike, - jel XP bolji ili nije??? Meni je Vista do sada najbolja..

Ja sam inace Creacker (i Muzicar naravno) za tacno 57dana imam sansu da udjem pod rank Inovnorm-Hacker...

Koristite to sto vam je najlakse i to sto radi kako vama odgovara..

Zuki-Korg!
Zuki-Korg je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
awave, vista or sw

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:12

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije