|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Vredan član društva
|
![]()
Ima ovde stvarno recenica koje su tacne,-zaista...
Na zalost,-neko mozda ima bolji set ili bolju klavijaturu,-a mozda losije svira od onog sto ima losiji instrument... Uvek me je to ubijalo u pojam,-neko je bolji od mene,a gluplji je i ne zasluzuje to... -Iskreno,nikad ne bih kupio set za 50,ili 100 evra,a kamoli vise... Jedino,-kad bih bio primoran,-znaci... Da sam zeznuo nesto veliko,ili da nemam izbora... Po meni bi bio nesposoban kad bih video da neko mozda i gluplji od mene moze da napravi set kakav ja nisam napravio, ili nisam provalio da ga napravim... Pa,-ja bih ostao celu noc dok to ne provalim... Naravno,-ne moze se sve preko noci... Nego,-evo uzeo sam klavijaturu pre 2 meseca,-Pa50,i skidam odavde setove,i pravim svoj set,-ostavljam najbolje ritmove,-koje zvuce full... Ali,-nije to ono,samo da pregledam... Sve probavam,pratnju,ostale bubnjeve,a boje dok razlgedam,padne noc... -Mislim da je potrebno samo vreme i dobra snalazljivost na klavijaturi... I samo polako,-vazno je svirati sa dusom... -Da osecas muziku,-dzaba ako to radis preko q... 'Ajde pozdrav svima,-ziveli !!!
Oznake |
clan, ima, konacno, rijesenje |
|
|